| anonim11xx a întrebat:

Salut fetelor de pe tpu...baietii ar trebui sa se epileze pe fund? sunt baiat si am nevoie de niste pareri... stiu, suna asa penibil, lol, intrebarea asta dar asta e

18 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu sunt baiat si ma epilez la fund

| sofisis a răspuns:

Depinde de cat de des, mare si negru ai parul pe fund.
Daca e doar puf, cum are majotitatea populatiei planetei, nu. Nu e cazul sa te epilezi.
Daca totusi ai par pe fund ca o blanita pufoasa si neagra da, indicat ar fi sa o dea jos.

| Felys a răspuns:

Dar ce esti gay sa te gandesti la asa ceva, nu e cazul sa te pilezi pe fund, doar putin intre picioare unde e tufa mai mare dar in rest nu e nevoie

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Felys):

A te ingriji si a fi o persoana curata nu inseamna ca esti gay.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe fund? Da voi aveti par si pe fund?

| anonim11xx explică (pentru anonim_4396):

Lol, logic rolling on the floor)

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim11xx):

Am mai invatat ceva azi, TEORETIC rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat epilat pe picioare sau pe fund mi se pare gay rau... ce naiba, esti femeie? Da, epilat inghinal si poate si pe piept sau la subrat daca esti paros rau, dar atat.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce spui ca cineva e gay doar pentru ca se ingrijeste si se mentine curat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sa ai par pe picioare si pe maini ca baiat nu inseamna ca nu te ingrijesti sau ca esti murdar. Asta este perceptia mea: baietii neepilati(pe maini si picioare) ca de aia sunt barbati si femeile epilate complet, ca de aia sunt femei, sa fie finute, delicate.

| NoBodyCareA a răspuns:

Nu sunt doctor dar sunt 100℅ sigură ca nimeni nu are păr acolo

| anonim11xx explică (pentru NoBodyCareA):

Acolo? pe fund, baietii au par pe fund, doar ca unii e epileaza ( cunosc persoane ) insa eu nu sunt ff de acord cu asta

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru NoBodyCareA):

De unde sti? ai verificat?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru NoBodyCareA):

Domnule sau doamna, imi pare rau ca esti doctor si nu stii ca majoritatea barbatilor (nu ma refer la adolescenti, deoarece pilozitatea acestora se dezvolta diferit) au par intre fese. Sigur, sunt si exceptii, dar foarte rare, date de lipsa sau cantitatea mica de hormoni masculini.
Printre baieti, cand eram adolescent, umbla o intrebare: cum deosebesti un fund de femeie de unul de barbat, daca vezi doar aceasta parte a corpului? Raspunsul era: dupa existenta sau inexistenta parului in acel loc.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru NoBodyCareA):

Cand eram adolescent umbla o intrebare: cum poti deosebi un fund de femeie fata de unul de barbat, daca nu are par pe fese si nici nu vezi o alta parte a corpului? Raspunsul: parul dintre fese la barbat.

| semintedovleacmar a răspuns:

Eu unu ma epilez doar pe langa gaura curului ca sa se stearga rahatul mai bine si sa nu puta... e prea greu sa te razi pe buci mai ales daca ai celulita. iti poti taia pielea. e naspa stiu sentimentul

Întrebări similare