CTC, in special Deliric.
Si mai ascult Nane, Nimeni Altul, Alan&Kepa, El nino, C.I.A. si uneori mai ascult Specii, Sisu Tudor, Cedry2k si Dragos Miron
Imi plac astia pe care ii mentionezi, texte profunde, cu mentiunea ca eu prefer BUG, melodiile noi. Dar nu vad de ce i-as idolatriza. Nu vreau sa fiu brutal, dar daca esti hoper nu idolatrizezi. Si in general, un om echilibrat si sigur pe el nu idolatrizeaza. Altcineva nu iti poate fi superior in ansamblu decat daca iti faci iluzii despre el si daca simti nevoia sa te ghideze altii.
Praf nu e, altii din alte culturi ar vrea sa aiba asa ceva, dar nu e nimic, astea sunt gusturile tale. Tu ce asculti? As asculta si eu ceva bun si nou pentru mine.
Ce sa aiba, serios? Tu nu vezi ce versuri penibile au majoritatea? Scuza-ma ca jignesc raperii, dar toti au o viata ratata, sunt niste oameni de nimic si canta despre asta.
Mie imi plac versurile mult, mai ales Parazitii si melodiile din ultimii 4 ani ale BUG Mafia, dar nu e asta problema, tu ce imi propui sa ascult? As asculta ceva nou.
Parazitii, ombladon, cheloo, mafia astia nu sunt comerciali?
Poti sa asculti Anonim, Grasu xxl, Puya&Sisu(La Familia), Spike, Codu Penal, Chucho(are doua-trei cantece bune), Deceneu, Arssura, Pacha Man, Cedry2k, Nimeni Altu, Raku, Morometzii. Don Baxter, Guess Who. Astia sunt de ascultat eu am melodii cu ei in pc care le ascult cu placere ca daca nu-mi placeau le stergeam
Parazitii nu mi se par comerciali, dar cand am spus de mafia am scris in paranteza (melodiile vechi)
Pace!
Oricum ti-am dat exemple ai ce asculta. Succes
CelCareRamaneInUrma întreabă: