| raul230 a întrebat:

Salut fraților! Deci sunt eu la școala liniștit și merg in baie sa văd timpul la telefon, aici in școala mea in Anglia nu ai voie sa îți scoți telefonul deloc in fața profesorilor și dacă îl văd ți-l iau, deci eram eu liniștit sa văd timpul și vine profesoru asta și ma întreabă dacă sunt pe telefon, eu aveam geaca in mâna și am băgat telefonul in interior sa ma uit la timp și ma întreabă dacă sunt pe telefon i-am zis ca nu și mi-am pus telefonul in buzunar imediat și mi-o zis ăla ce e care ai băgat in buzunar. După i-am zis ca doar m-am uitat la timp și îmi zice el sa ii dau telefonul și sa îl iau peste doua zile sau o sa fie mai rău, nu ii zic nimic și trec pe lângă el, după 2 ore vine un profesor și ma ia din ora ii explic ca nu vreau sa îmi dau telefonul pentru 2 zile + ca trebuia sa vina un părinte sa îl ia și i-am zis. Acum ei mi-au zis ca dacă nu îl dau pana luni o sa fie rău, ma gândesc oare dacă le dau o Nokia sau un iPhone 3-4 poate fac bine? Voi ce ați făcea?

1 răspuns:
| Nonolita a răspuns:

Romanul tot cu obiceiuri proaste, oriunde s-ar duce!
De ce nu respecti regulile scolii? Da-le telefonul ca sa nu se ajunga la ceva mai drastic.