| culturistu a întrebat:

Salut fratilor ma hai sa va spun povestea mea ce am patit ieri am si o intrebare pentru voi m-a rugat prietena mea sa merg cu ea la ziua cuiva si stiti cum e la petreceri iti torni in cap eu cum vam mai zis fac un ciclu cu steroizi danabol si decadurabolin injectabil la petrecere am uitat cu totu de sport si am inceput sa beau am baut cam aproximativ 3 doze de bere si 1 sticla de vin singur pot sa zic n-am avut nimic ba chiar nici nu ma luase ameteala nici nu ma imbatasem numi pot sami explic asta inainte din 1 doza de bere si 1 jumate kg de vin eram prastie numi pot sa mi explic asta astazi dimineata aveam o putere durere de cap niici la sala nu mai m-am dus ba chiar am inceput sa vomit nu vreau sa par scarbos dar vomitam numai apa prietena mea a zis sa merg la doctor dar nu vreau sa ma duc la doctor chestia e ca stau cam prost cu bani luna asta si trebuie sa platesc niste bani si la liceu ca am chiulit 2 luni n-am dat pe la scoala acum am observat ca nu mai ma doare capul dar nu mie pofta de mancare nici danabol azi dimineata ma intampinat in bucatarie o tip sexi si ma rugat sa fac sex cu ea ce sa va mai zic ca dabi ma tineam pe pcioare si am acceptat ca nu cumva sa zica prietna mea ca sunt nesimtit sau altele cand am vrut sa ne suim in pat mia venit iar sa vomit si nam mai facut nimic e ceva grav? ms

13 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.
Ar trebui sa te duci la doctor, asa ar fi cel mai bine.
Nu stiu daca e bine sa bei alcool in timp ce iei steroizi.
Oricum ai baut mult, la ce te asteptai a-2-a zi sa fie totul ok? laughing
Si eu am patit o chestie asemanatoare, am baut 2 flacoane de bere la 2 litri la un chef.O saptmana nu am mai putut merge la sala de rau ce imi era laughing
Mai stai vreo 2-3 zile si daca nu iti trece mergi la un doctor.
Bafta fratele meu de gantera! laughing

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Povesti de adormit copiii mici.La 3 doze de bere si 700ml de vin erai deja sub masa! Si culmea, dupa betie te asteapta in bucatarie o tip sexi ca sa faci amor degeaba.Asta este o poveste pentru colegi/prieteni. Dupa steroizi amestecati cu alcool e cazul de mers la medic

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

O intrebare: te droghezi? ultima partea nu are logica. De ce oare iei steroizi? Nu inteleg. Ce demonstrezi prin asta? Doamne, cat s-a denaturat societatea... Du-te la un doctor si vezi ce ai patit. Apoi du-te la psihiatru sau la psiholog, ca vad ca ai probleme.

| culturistu explică (pentru Radu_Bogdan_Ionut_1990):

Pentru ca fac 3 ani ed sala am 17 ani si parca cresc ma greu fara tin sa-ti zic ca intr-un an am pus 18 kg pe mine acum 3 luni am facut un ciclu cu steroizi am pus 16 kg pe mine si am dat jos 2 ramase 16 kg ce zici se merita
? am facut analizele perfect sanatos si sti de ce nu patesc nimic? pentru ca ai iau cu cap bafta

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru culturistu):

De ce voi, toti adolescentii visati sa fiti mari, musculosi? sa fiti buni la bataie... astea sunt prostii. Si cu siguranta dauneaza acesti steroizi, mai ales la varsta frageda a ta. Proteinele mai sunt cum mai sunt, insa steroizii chiar sunt periculosi.

Repet sunt periculosi pentru cei care nu stiu sa ii ia cei ce nu au un pct bun cei care nu au medicamente de protectie cei care nu au o anumita dieta cand iau steroizi. Nu visez sa fiu musculos vreau sa fiu masiv si sti de ce sami ocup timpu trag de fiare in loc sa stau la pc sa fac laba mai bine ma duc la saala

Medicamentele de protectie tot in ficat ajung. Vrei sa fi masiv? de ce? e foarte bine ca faci sala, insa fara steroizi sau altceva. fa pur si simplu, fara altceva, chiar daca nu pui pe tine 100 de kg intr-un an. pana la urma conteaza forta, nu masa musculara.

Steroizi pot dauna doar la ficat atat si rinichi exista medicamente de protectie cum ar fi liv 52 silimirina etc. Steroizi iti da forta si masa nu doar masa e ca un supliment iti mareste testosteronu cu pana la 70% ridicam faceam 10 sexi a cate 7 repetari cu 80 kg acum fac 15 seri a cate 10 repetari cu 120 kg piept ti se pare ca nu iti da forta si da dauneaza steroizi luati in exces lunade luna fara pct fara pauza trebuie sa faci pauza max o luna dupa primul ciclu eu vreau sa fac performanta 90% din sportivi din sali sunt plini de steroizi ca nu recunoaste asta e partea a 2a uni culturisti baga steroizi cu 5 luni inainte de concurs ca sa nu ai iasa steroizi in sange la testul doping deci nu te gandi ca cienva a facut naturalwinking crede-ma antrenoru meu de la sala ia steroizi de 15 ani si nu a patit nimic ba chiar face 200 kg la piept la 46 de ani si daca arata de 30 nu la omorat nu ia cauzat nicio problema findca ii ia cu cap stie cand sa se opreasca bafta

Raman la parerea mea. Esti de acord ca dauneaza ficatului Esti de acord ca dauneaza rinichilor? Medicamentele de protectie cui dauneaza, nu tot ficatului? ba da. Crede-ma, nu sunt bune. Antrenorul tau are abia 46 de ani, e tanar. In fine. Plus de asta, senzatia pe care o ai cand faci totul pe fortele tale, nu se compara cu senzatia cand stii ca ai facut masa si forta datorita steroizilor. In fine. Si cu sala, ai grija sa nu te deformezi. Adica am vazut oameni deformati de la sala, care lucreaza doar partea superioara, nu si picioarele si arata ca Johny Bravo. Daca vrei sa faci sport de performanta, atunci e altceva.

| Cosmin86 a răspuns (pentru culturistu):

Si luati cu cap nu sunt buni... sincer, prefer sa pun in 30 de ani cat pui tu intr-o luna, doar sa nu folosesc steroizi happy

Si nu toti au noroc tau, pe multi ii afecteaza si luati cu cap, depinde de rezistenta organismului si de multi alti factori

| culturistu explică:

Sa va mai zic ceva azi dimineata cand m-am trezit m-am trezit si cu o pata pe piept am crezut ca e acnee ma albisem la fata am zis mama ce dreacu ma fac. asta mai imi lipsea da era ciocolata laughing

| nicu777 a răspuns:

Prietene cea mai mare greseala de a combina steroizi cu alcol e nebunie curata ...substanta de la danabol +alcol in sange