| GabiiiiiiFlorin a întrebat:

Salut, fumez de vreo 3 luni si ma duc peste o lună sa fac radiografie la plămâni pentru ca părinții și-au cam dat seama deoarece am început să fumez acasă si am lăsat scrum pe jos si altele, eu le-am spus că am venit cu prieteni fumători acasă. Nu prea au "mușcat" dar vreau sa ma las si sa nu mai fumez, țineți cont de faptul că o să mă las asa că va trece o lună fără să fumez pana la radiografie si eu fumez câte una pe zi, două, 7, 15 in unele zile, sper sa imi răspundă cineva. Mulțumesc anticipat(am 14 ani).

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Care e intrebarea? Daca o sa se vada pe radiografie ca ai fumat? Nu se vede asta, se vede daca plamanii au leziuni sau formatiuni patologice care pot aparea in urma fumatului sau provocate de alti factori. In alta ordine de idei ai nevoie de radiografia asta sau e ideea parintilor? Ca e absolut iresponsabil sa expui un adolescent la radiatile pe care le presupune o radiografie fara o motivatie medicala.

| GabiiiiiiFlorin explică (pentru Eireann):

Eu cred ca nu momentan sunt la niste teste de spirometreie dar nu are legatura cu plămâni cred

| GabiiiiiiFlorin explică (pentru Eireann):

Nu chiar acum sunt la niste teste de spirometreie și nu a fost recomandată de medic doar a spus că o să mergem

3 răspunsuri:
| Mynameis93 a răspuns:

Am fost fumătoare timp de un an și am reușit să mă las. Pur și simplu mi-am pus în cap că asta vreau și asta am făcut. Ai grijă totuși, ideea e că o să te îngrași foarte rău.