| Artobsession a întrebat:

Salut guy's,am si eu o mica dilema, care este diferenta intre a face un tatuaj la un salon sau la cineva acasa.Care sunt riscurile care ar trebui luate in considerare in cazul in care tatuajul am de gand sa il fac la cineva acasa.

3 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Duda, la salon e altceva, totul e sterilizat, mai toti oamenii sunt profesionisti si e mai bine.

| Allix13 a răspuns:

Depinde si de tatuator... uneori e mai bine la salon dar alege cu grija salonul deoarece poate avea aparatura nesterilizata si poti lua boli...la cineva acasa pot fi mai mari riscuri dar depinde si de incaperea unde tatueaza si cat de profesionist e, poti sa ceri pareri sau exemple din munca anterioara a tipului. sper ca te-am ajutat happy

| Cat a răspuns:

Buna! Trebuie sa ai grija la sterilitatea ustensilelor (acele sa fie desfacute dintr-un ambalaj steril in fata ta, el sa poarte manusi) si calitatea produselor folosite (de unde a cumparat cerneala? cu ce aparat te va tatua?).
Inca un aspect de care trebuie sa tii cont e ca la un salon specializat semnezi o declaratie pe propria raspundere si primesti un bon pentru pretul achitat. Acasa la cineva acest lucru nu se va intampla.
Aspectele legate de igiena pot fi rezolvate, dar mare atentie la calitatea cernelii. Daca respectivul nu-ti poate raspunde clar si convingator la toate intrebarile, mai bine te reorientezi spre un salon. La urma urmei, sanatatea ta poate fi in joc.
Indiferent unde l-ai face, solicita cat mai multe detalii despre ingrijirea ulterioara a tatuajului, pentru a nu risca sa strici modelul sau sa te trezesti cu vreo problema.