anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut'h!
Am si eu o problmea...Nu stiu sa sarut :-s
Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi, ceva, orice! Meerciiii :* :*

Răspuns Câştigător
| irina_5692 a răspuns:

Buna Corina! Draga mea nu trebuie sa stii sa saruti daca nu ai mai sarutat pe nimeni cand va veni momentul totul va veni de la sinewinking nu te teme cunosc fete care aveau aceleas griji dar cand au experimentat au spus ca a fost mult mai usor decat se asteptau au spus ca o data ce incepi restul vine de la sine. Norocwinking si nu iti face griji fi tu insutiwinking

3 răspunsuri:
| Alleksandra a răspuns:

Salut!
Nici eu nu stiam, pana cand prietenul meu m+a sarutat şi el a făcut tot, după am început şi eu! o să vină de la sine, crede.ma. nu trebuie sa te sperii. o să fie frumos. trebuie doar sa dai din buze laughing. si mai multe...
FUNDĂ? :3

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

Sti ce imi place la ce`i ce ti-au raspuns la intrebari? Nimic! Nu vine nimic de la sine,decat daca te prinzi din prima... Eu am avut un prieten ce avea multe si multe fete inainte de mine,dar navea habar sa sarute! Uneori si eu ma mai intreb daca chiar stiu,dar sunt pe principiul ca nu voi afla, adica sa ma duc la cineva : -Hey, stiu sa sarut? Ar fi stanjenitor! Roaga pe cineva mai mare ca tine sa te invete scumpo :*:*

| MONYANGEL a răspuns:

Nu`i nimic daca nu stii.Cand o sa te saruti cu un baiat instictul o sa apara de la sine. funda?