anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Iar nu dorm deoarece mi e rău iar. Aștept un curier cu un pachet cu chestii erotice. E a nu știu câtă oară când comand. Și nu pot dormi de stres că eu trebuie sa fiu mereu disponibil pentru el. Nu pot accepta asta. Plus că dacă nu sunt acasă îl lasă la sediu și eu am program plin și nu am timp in 2 zile sa ajung la sediu. Și dacă nu plătesc magazinul de unde îmi iau produsele nu mi vor mai accepta comenzile pe viitor! Adică nu mi vor mai da produse adică îmi vor interzice să fac sex. Și eu nu suport asta. Și simt că agonizez că practic nu voi mai putea face sex (că eu fara lubrifiant nu pot și asta mi iau iar din ăla de care mi iau nu găsesc la farmacii). Înnebunesc că trebuie să aștept curierul sa fiu prezent când vine de mai multe ori și că săpt viitoare trebuie sa merg la sediu și nu pot! Și când mă gândesc ca magazinul de care vorbesc nu va mai vrea sa mi dea produse! Eu ce fac? Iar mi se interzice să fac sex. Întâi vecina acum magazinul! Nu mai rezist cu aceste stări, e a doua criza pe săpt asta. Mă torturează toate aceste gânduri, mă stresează orice,nu pot face nimic și nu dorm din orice rahat. Înnebunesc pur și simplu, mă simt bolnav rău, e ca un cancer psihic ce am eu! Nu mai pot!

3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Ai probleme dar stiai deja asta. Cauta un magazin care iti livreaza la easybox. Asa il poti ridica la orice ora dupa ce iti ajunge coletul. Desi, singur vei gasi ceva care sa te innebuneasca si la metoda asta.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Dar nu găsesc eu. Mintea asta a mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu suport incertitudinea, vreau totul sa fie la fel zi de zi și să știu când se întâmpla ceva. Oră și minutul! Așa sunt eu. Înnebunesc când nu știu ce va fi când trebuie să aștept acest curier. Mereu când vine fac crize mereu