| Ghita_9968 a întrebat:

Iar va deranjez. Asta seara, am fost in vizita pe la fata pe care o plac. Ea stand la 200-300 de metri de casa mea. Am fost pe acolo, ea fiind desigur cu prietenele ei. Am observat ca la inceput a avut putin privirea in pamant, iar dupa aceea ma privit atenta. Ce inseamna asta? happy

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Mai Ghita, de ce nu treci tu la treaba? arat fetei ca esti frumos si destept, ca esti educat si civilizat, ca ii cunosti gusturile, Ca stii sa o faci sa zambeasca, ca o poti face chiar sa rada, ca o poti face sa se simta bine cu tine, ca poti sa fii astfel incat atunci cand nu esti cu ea sa-ti simpta lipsa, sa fii tandru cu ea, sa ii zambesti frumos,... sa-i spui ca e frumoasa, ca e desteapta, ca iti place cum zambeste, ca iti plac ochii ei, ca surasul ei este magnific, ca buzele ei sunt superbe, ca te pierzi in ochii ei, ca are surasul cuceritor, ca prezenta ei te infioara,...
Daca dupa ce ii vei spune toate astea (desigur nu deodata, cate putin in fiecare zi ) nu o vei fi cucerit sa nu mai imi spui caine!
Dragul meu Ghitisor eu iti doresc bafta! Si sa ma tii la curent.

8 răspunsuri:
| pufoletedebomboana a răspuns:

Te place cu siguranta.

| alessutz11 a răspuns:

Hei! big grin Si eu am problema asta cand plac un baiat. Fii sigur ca te place. laughing

| Roxxet01 a răspuns:

Te placebatting eyelashes

| Sოﺁℓε a răspuns:

Te cam place fata happy

| petruI a răspuns:

Te place incearca sa o cuceresti

| ATHOS a răspuns:

P. S. Sa nu spui acest secret nimanui!

| Ghita_9968 explică:

Multumesc prieteni. mai vorbim maine ca acum sunt obosit. de aproximativ 30 de ore nu am dormit de loc. nb!

| ElenaRy a răspuns:

Dada am intrebat nu asta da ce inseamna britney spears?>?