1. Eu iti sugerez sa suni la cei de la eMaG pentru a fi sigura ( Nr. de telefon : 0212005200 sau 0744700000 )
2. Eu as scrie asa : Draga Mos Craciun, Sper ca anul acest sa ma rasplatesti pentru efortul depus in timpul anului, as vrea din toata inima un telefon Samsung Galaxy S III / Samsung Galaxy Note 2 ( Iti sugerez S III ), stiu ca nu este un telefon cu un pret mic, dar consider ca merit sa am si eu unul.
Iti multumesc, oricare ar fi decizia ta!
3.Eu iti spun sincer ca marca mea preferata este Samsung, iar telefonul preferat este Samsung Galaxy S III ( ca dovada acesta este si telefonul meu mobil ).
Sper ca te-am ajutat!
Pai si ce i asa greu daca esti cum zici tu acolo nici nu trebuie sa te strduiesti prea tare de fapt ti ai raspuns tu singur\a la intrebare spune si tu : draga mos craciun imi doresc telefon x deoarece are procesor x (si alte specificatii) este produs de compania y care este o companie de incredere si produce numai produse durabile si rezistente care se strica foarte greu si sunt de foarte mare folos. nu stiu cat de concret ti se pare rasspunsul meu dar sper ca te a ajutat