| Dfghhghu a întrebat:

Ieri am avut teza la romana, totul a fost bine pana cand a venit doamna in spate si mi-a gasit caietul deschis sub banca si mi-a dat 1 pentru copiat.( doar pe foaie nu in catalog ). Problema e ca eu nu copiam, era acolo din pauza deoarece a zis sa ne bagam totul sub banca. Recunosc am gresit ca nu am bagat, dar nu vreau sa iau 1 pentru ca doamna crede ca am copiat. Credeti ca o sa imi corecteze lucrarea si o sa imi dea nota normala sau o sa imi lase 1 sau 3 in catalog? Sau cum pot sa o conving sa imi corecteze teza normal? Va rog nu vreau raspunsuri cum ar fi: a pai de ce ti-ai lasat caietul deschis in banca? Vreau raspunsuri serioase si ajutor din partea voastra. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai s-a intamolat si la mine in clasa lucrul acesta. Doar ca un baiat chiar a copiat de pe telefon si i-a trecut 1 in catalog si l-a scos afara din clasa. Acum depinde si de profesor. Daca ti l-a teecut pe foaie, inseamna ca inca se mai gandeste ce face. Dar sigir nu o sa ti-l treaca.
Spune-i ca tu chiar nu ai copiat si eventual sa-i spui oral ce ai scris sa vada ca tu chiar stii, si cred ca se va rezolva

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

E ghinionul tău. Probabil ca a încercat vreun coleg de-al tău sa copieze și i-a ieșit, deci norocul lui. Profesoara nu are de unde sa știe ca nu ai copiat. Repet, ghinion și atât.

| Andreeush a răspuns:

Ar putea sa iti corecteze lucrarea si in felul asta isi poate da seama daca ai copiat.
Daca ce ai scris tu in lucrare nu e identic ca in caiet poate te iarta.
Spune-i cum s-au intamplat lucrurile si poate o sa te inteleaga.

| ibaal a răspuns:

1 e 1. Si poate invatatura de minte. Data viitoare bagi in rucsac!
Banuiesc ca v-a si spus la inceputul orei!
Dar, cum sa iti corecteze teza normal?!
Dupa ce ti-a pus 1, te-a lasat sa continui teza?!
Ciudat.

| Ciubotele a răspuns:

Ii poti spune sa te asculte oral din ce v-a dat la teza ca sa ii demonstrezi ca nu ai copiat si iti ceri scuze ca l ai uitat sub banca deschis.