| alice_4749 a întrebat:

Salut`! happy ieri din nou acelasi baiat se uita la mine insistent si imi zambea si eu ii raspundeam la fel.frate daca ma place e ce nu vorbeste cu mine? vorbeste cu prietenii lui si se uita la mine... ziceti chiar ma place? el a 10-a eu a-8a.plizz fundalove struck

alyce`!

7 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste si tu cu el.asa o sa fii sigura ca te place.

| Emena a răspuns:

Poate e timid s. du`te tu la el si intreaba`l ce face bla bla bla

| Laura_6128 a răspuns:

Daca tu nu te poti duce sa il intrebi.roaga pe cineva:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dupa un timp treaba devine enervanta, nu? De ce nu actioneaza, doar sta si se uita...stiu, stiu. Dar poate chiar daca te place e confuz si nu e sigur daca ar fi bine sa se bage.Mai asteapta, nu fa tu primul pas.Pai e barbat sau ce? Daca te place asa mult si e interesat de tine o sa faca el ceva mai ales ca i-ai raspuns la zambete si priviri.Doar, te rog, daca dupa un timp ti se pare ca ia in gluma ce e intre voi mai bine da-l incolo.Nu-i da voie sa se joace cu tine.Arata-i ca stii ce vrei si ca esti stapana pe tine.
P. S Chiar daca il placi mult mult de tot sa nu-i dai de inteles ca e chiar asa.Lasa-l sa simta ca vrea sa te faca sa-l iubesti, altfel, o sa se plictiseasca si te da uitarii rapid.Ai grija de tine, draga! bye

| alice_4749 explică:

M-am gandit sa-i fac o faza[el la biserica ma priveste] sa ma duc la el si sa-i zic[ma crezi o icoana de ma privesti?] ce ziceti?laughing

| Derye a răspuns:

Alice explică:
M-am gandit sa-i fac o faza[el la biserica ma priveste] sa ma duc la el si sa-i zic[ma crezi o icoana de ma privesti?] ce ziceti?

@Desigur, daca vrei sa il faci sa te injure in biserica, poti sa o faci. Ba chiar poti sa o repeti si cu preotul inainte, ca sa fii sigur ca tii minte replicile.

| annessyas a răspuns:

Cu siguranta te place dar nu are curaj sa-ti spuna asta. stii cum sunt baietiilaughing