anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri.m-am epilat parul pubian cu bigu-l si a fost pentru prima data. Totul oke. dupa a inceput sa ma cam manance acum a 2 zi ma inteapa am am mai dat cu bigul sunt firicele mici mici stiti ca si cum ramane dupa ce te barbieresti dar ma inteapa foarte tare... app am 14 anilaughing ce sa fac sa nu am mai manance? am auzit de la un prieten ca asa e la inceput dar nu prea cred. voi ce ziceti?:big grin cel mai bun rasp FUNDAA

Răspuns Câştigător
| basexcu a răspuns:

Epileaza-te o data la 5-6 zile sau in functie de cum creste si in timp pielea se obisnuieste si nu o sa te mai iriti si dispar mancarimile.Asta se intampla la inceput pentru ca pielea e inca foarte sensibila.

7 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ba da, așa e la început. Nu prea ai cu ce să intervii. O să îți treacă pe măsură ce părul pubian crește mai mult.

| heartslow a răspuns:

Ma, u de fiecare data dupa ce te razi cu bigu sau cu orice trebuie sa te dai cu ceva acolo : after-shake sau spirt ca altfel te iriti, si banuiesc ca u esti iritat daca te mananca, de alta data asa sa faci, si acum date cu spirt sau cu after-shake.
O sa-ti treaca da de alta data asa sa faci, si te ustura putin cand te dai cu spirtu sau cu after-shakeu da cel putin te ustura putin si nu mai ai par acolo.
Oricum succes! funda?happy

| Madilyn a răspuns:

Frate da totusi...Chiar nu ti`e jena sa postezi o astfel de intrebare?
Sincer, mi se face greata.
Pastreaza anumite chestii pentru tine.
Si in caz ca nu stiai, ai parinti fato!
Intreab-o pe maica`ta ca ea te poate lamuri cel mai bine si nu mai posta intrebari despre lucruri atat de intime.

Loool! X_x

| Mihaita_Calavie_1997 a răspuns (pentru Madilyn):

Salut sa stii ca e baiat

| madalinaioana2008 a răspuns:

Asa e,,hee hee foloseste crema depilatoare sau ceara chiar daca doare dar e mai binetongue. si nu o sa te imi manancehee hee si creste mai greutonguesi inca un avantaj ca nu esti dispus/a infectiilortongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@MăDușcă, ce e asa intim? TPU pentru asta a fost facut. Ce, tu nu ai par pubian?
In fine, daca totul e asa intim, tu de ce ai poza cu tine la avatar?

| ottovintila a răspuns:

Epilatoare cu ceara de unica folosinta sau traditionala sau epilatoare pentru epilarea definitiva acasa. Aparatura si consumabile gasesti la http://www.tpb.ro/