anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

*
Salut imi curge din penis un lichd alb si ma ustura cand ma urinez spuneti-mi si mie ce am

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil blenoragie. Du-te repede la un medic dermato-venerolog pentru consultatie si tratament. Si anunta toate partenerele tale sexuale din ultimele 3 saptamani.

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa mergi de urgenta la un dr, iti va lua o proba de laborator si iti va spune cu exactitate ce este, ar pute dupa spusele tale sa fie multe dar mai bine este sa verifici cu exactitate, nu te lua dupa ce zice unul si altul, sau nu lua medicamente asa fara sa stii ce este.

mlm
| mlm a răspuns:

Ar putea scuze pentru omiterea literei a de mai inainte, cred ca oboseala isi face efectul.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Cred ca ai facut rost de gonoree sau alta boala venerica. Sa nu mai intretii raporturi sexuale cu nimeni pana nu te tratezi dupa sfatul unui medic! E bine daca stii de la cine ai luat-o ca sa mearga si persoana respectiva la medic.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se prea poate sa ai ori o infectie urinara, ori una transmisa sexual, sau ceva de pe un capac de toaleta strain! Du-te imediat la medicul urolog!

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Poate fii o infectie urinara sau ai racit joshappy, fa bai fierbirbinti cu sare. Cel mai bine ar fi sa te duci la medichappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era o tinara europeanca excursionista in africa si un sef de trib a cam avut de a face cu ea. Dupa trei zile scoate saracul toti batrinii la sfat si-i intreaba;-Plins-am eu cind m-a calcat elefantul?;-Nuuu sefuuu...;-Plins-am eu cind m-a atacat leul?;--Nuuu seful...;-Atunci ce naibii pling cind ma pisss? Nu pot sa-ti spun decit fuga la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai alinuta tu esti nebuna? cum mama dracu sa faca baie cu sare.bai fato nu mai da comuri din astea.as avea o intrebare. tu ai facut baie cu sare? eu cred ca tu nu vezi ce scrii.nu mai da sfaturi din astea. te rog eu.se intampla sa citeasca un pusti, pustoaica de 15 ani si face asa ceva si apoi pateste altceva.stai cuminte in banca ta,,, te-am pupat