Buna
draga, exprima-ti sentimentele asa cum simti, nu trebuie sa zici ceva invatat ce tu nu simti pentru respectiva.dar nu sunteti prea micuti pentru iubiti?
O primavara frumoasa sa ai
Hei. nu suntem mici am inceput cu fetele de la 7 ani in fine adevarat dar alea sunt invechite...si. cred ca s-a plictisit sa le tot auda inainte sa vin eu in viata ei. ei o pers foarte importanta pentru mine si o cheama monica. eu o alint,, uby'' sau cand o iau in brate si o strang ii zic. cuvinte frumoase. oricum multumesc esti sentimentala ai funda
Nu trebuie sa-ti spunem noi cum sa o alinti, nu avem de unde sa stim ce fel de persoana e, ce caracter are.tre sa-ti dai seama singur ce alint i s-ar potrivi
... Dap. multumesc dar... e putin cam greu deoarece e timida la fel ca mine. si nu stim sa ne exprimam cuvintele prea bine. doar cand suntem brate in brate si ne sarutam. ca na asta fac toti in ziua de azi.
Zii dulceata sau zii simplu iubi...nu trebuie neaparat sa o poreclesti. daca o sa-i spui de ex:brotacel si vor fi prietenele ei de fata sigur se va simti stanjenita...deci fii simplu dar romantic
parerea mea
Stiu. :X multumesc oricum. am rezolvat. i-am zis sincer ca inseamna totul pentru mine si ca daca m-ar lasa in momentul ala. m-as arunca in jiu haha e lumina ochilor mei si de alintat o alint cu uby dap uby sau frumoaso. draguto sau mai ales pasarico)) da asta e numai intre noi 2 si cu lada de gunoi :X
Funda?
Am dato...
buburuzel întreabă:
anonim_4396 întreabă: