anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc sa imbratisez o fata de care imi place, dar pare forate greu. Unii colegi tot incearca sa o imbratiseze fiindca este foarte draguta, dar ii cam respinge sau ii imbratiseaza fie cu o mana, fie prieteneste... Cred ca m-ar place cat de putin avand in vedere ca ma mai cheama sa stau la scoala langa ea sa povestim si rade foarte mult cand conversam. Ba chiar m-am si intalnit cu ea de 2 ori cand parintii ei erau plecati in strainatate si statea la o matusa de a ei care locuieste pe strada mea, ne-am plimbat si povestit. Revenind, cum si ce sa fac ca sa o pot imbratisa? FUNDA laughing)

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Simplu te apropii de ea, prin spate deoarece iti e putin mai "accesibila", ii ceri sa faca ceva(eventual ii spui ca tu nu ai internet si ii ceri sa verifice ceva pentru tine pe Youtube), sa-i distraga atentia, apoi cand nu e atenta hop, o imbratisezi, sa nu aibe timp de reactionat, eu cred ca-i va place aceasta surprizawinking

1 răspuns:
| Stefanutzu_Stefan_1995 a răspuns:

Spune-i pe scurt ca o placi, si daca te place... Cu siguranta iti va spune un raspun favorabil sau nefavorabil!