Aaa pai ^_^ aici exista un raspuns foarte simplu. Nu stiu cum sa iti zic dar cam astia sunt adolescentii din ziua de azi, daca nu fumezi sau nu bei alcool esti un ciudat. Eu nu am fumat niciodata, nu am baut alcool niciodata ( doar cand merg sa ma spovedesc ) si cand le spun asta oamenilor se uita la mine de zici ca am comis o crima ). si am o multime de prieteni care fumeaza si beau si din astea da niciodata nu m-au influentat si toti ziceau ca eu pana la 16 o sa fumez. si surpriza la vara fac 17. Deci sfatul meu ii sa iti pastrezi drumul curat ^_^ sa nu te iei dupa persoanele astea, sa astepti persoana potrivita si sa ai un caracter puternic pentru ca fiecare om isi are locul lui sub soare. Sper ca te-am ajutat
Asta e generatia actuala.Prea multa libertate strica.Nu vreau sa ma gandesc cum va fi peste cativa ani, cand vor fi la casa lor.Cu familie, raspundere etc.Cati vor ajunge.
Ipoteza ta este total falsa, probabil din cauza esecurilor pe care le-ai avut. Uita-te bine in jurul tau si ai sa vezi multe fete minunate, dar asta nu inseamna ca acestea te vor accepta, fara a te ridica la nivelul lor de frumusete si, de ce nu, de inteligenta.
Mai exista, dar sunt mai rare decat politicienii care nu iau mita. Nu te lasa influentat de ei si totul va fi bine, vei gasi o fata pentru tine. Ele se uita la ei pentru ca par mai "interesanti" sa starneasca invidia intre fetele din jurul lor si sa aiba unul "la moda".
Deci eu am multi prieteni care fumeaza desii inca sunt in scoala generala 5-8.Ei de cand au inceput sa sa fumeze se cred mai tari si zic ca sunt populari.Intra si in tot felul de probleme iar eu fiind prietena cu ei intru si eu! Nu fac parte din grupul lor, eu am propriul grup(dereglat mintal) dar din simplul motiv ca ii cunosc multi tipi care fumeaza au inceput sa ma enerveze, sau sa imi dea tigari pe care normaal nu le accept! Eu cred ca ar trebui incet incet sa te distantezi de ei.Nu zic ca nu trebuie sa mai vorbesti cu ei, zic doar ca ar trebui sa incerci sa nu mai stai mereu cu ei. Odata si odata tot te vei simti atras, vei crede ca TU esti cel care face o greseala alegand sa nu fumezi! Pana si eu m-am simtit atrasa sa o fac dar m-am pus cu capul pe picioare si am refuzat! Fa si tu asta! Si in legatura cu adolescentii ei fac asta doar pentru a fi mai,, smecheri''. Fetele din ziua de azi(nu toate)sunt niste mari idioate! Exista fete care aleg tipii dulci care invata, nu golani care se drogheaza.Nu toate dar sunt . Sper ca te-am ajutat cu ceva. Succes mult cu asa zisi tai prieteni
anonim_4396 întreabă: