La prima intalnire nu am fost niciodata invitata la un film ci de obicei in localuri chiar si in parc :)) o sa-ti spun opinia mea din intalnirile mele, eu nu stiu cum trebuie sa te comporti pentru ca sunt fata dar iti spun cum imi place ca un baiat sa se comporte la prima intalnire. sa se imbrace normal asta da dovada de experienta cu fetele (chiar daca ea exista sau nu ) si sa se simta "ca la el acasa" imi amintesc ca un baiat mi-a dat odata un trandafr rosu la prima intalnire, este un gest minunat pe care l'ar apreca, nimic scump. fii amuzant, fa-o sa rada si deschide mereu subiect de discutie it sugerez sa stati unul n fata celuilalt sa iti sprijini capul cu mana si o pprivesti 1 minut, nu zici nimic, te apropii potin de ea si o saruti. daca esti prea timid fa ca sonia imbratisazo si dai un pupic inocent :) si eventual un sarurt patimas la despartire. cat priveste plata nu e nevoie de la prima intalnire :) da-o'ncolo, n-are bani sa-si plateasca :))
si daca nu te descurci
http://www.askmen.ro/......a3748.html
http://www.yuppy.ro/......-tine.html
aici, presupun k nu stii sa saruti
www.artaseductiei.ro/sarutul
www.220.ro/hpV2PMjjOl/Cum-Sa-Saruti
vezi am cautat pe google pentru tine :P
Nu lua flori sa nu pari fraier.Mergi sigur pe tine. Din pacate fetele de azi au cu totul alte valori. O imbratisare si un "pupic timid" ii vor spune cat de mult o placi.
Pai o poti invita acum la o plimbare sau la un film cum ai spus tu... o fata asteapta de la tine respect si asta conteaza cel mai mult(cel putin pentru mine ). Nu cred ca trebuie neaparat sa'i iei flori...cum vrei...incearca sa aflii de la cineva daca i'ar placea chestia asta...si nu trebuie sa platesti tu de fiecare data...adica daca vrei sa faci impresie ai putea sa platesti tu la prima intalnire dar in rest nu
Tinere tin sa precizez ceva...trebuie naparat sa o faci sa te placa mult si e fft simplu fi tu! 1 sa nu faci greseala vreodata sa-i faci cadouri cu ecceptia zilei de nastere in rest nu! altfel o sa se obisnuiasca si cand o sa va despartiti o sa-ti explice cat de faier ai fost ca te-a facut d bani! si pana la urma ce trebuie s te gandesti ce sa vorbesti cu ea.conteaza sa fi tupeist, o intrebi absolut ce-ti trece prin cap, eu asea procedez si prinde fratioare! niciodata nu am fost darnic in a plati consumatia, doar de ziua mea de nastere! in schimb nu am bani
Lasă florile că ești în secolul 21, flori se dau la fete de două ori pe an, de mărțișor și de ziua ei (de naștere).
Du-te la ea, îmbrăcat lejer (nu te umple de bijuterii și alte accesorii, că o să pari cocalar, poate nu-i place genul ăsta de băieți), îi vorbești frumos, la început o săruți pe obraz, o iei de mână, vă plimbați, mergeți la un suc, o înghețată, discutați despre hobby-urile voastre, toate vin de la sine.
Cât despre plătit, prima data este frumos să plătești tu. Apoi, puteți negocia cum plătiți (50/50, sau o întâlnire tu, alta ea, sau alte modalități în funcție de bugetul fiecăruia).
Frate nu stiu ce sa iti zic... sunt de acord cu sonia... sti cum sunt fetele de ziua de azi dar fetele difera deci degeaba iti zicem sa faci aia ca poate fata aia nu ii plac baeiti timizi, sau rai, ...etc zi si tu mai multe despre fata ca asa noi nu avem de unde sa ne dam seama