anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa, dar nu sunt sigur daca e reciproc, adica daca ma place si ea. De obicei are doua stari: cateodata e vesela, sare in bratele mele, imi face semne in ora ca ma pupa, se uita cateodata insistent la mine, radem, glumim, discutam, ne tinem in brate, etc. si cateodata e rece cu mine, nici nu ma baga in seama, nici nu se uita la mine. Pot spune ca sunt derutat, nu stiu ce sa cred. De multe ori cand ne uitam unul la altul, imi zambeste si cred ca intr-un fel se emotioneaza si incepe sa rada. Astazi a venit la mine si a sarit in bratele mele, a spus ca e super fericita. Ieri am iesit pe afara si a spus sa o iau in brate ca ii e frig, statea doar pe langa mine. Voi ce ziceti? Ma puteti ajuta? Multumesc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Derosa a răspuns:

În primul rând trebuie să înțelegi că dacă uneori ea este mai puțin veselă decât de obicei, este sigur pentru ca poate are probleme acasă sau cu scoala, nu trebuie să te superi sau sa iti faci tot felul de gânduri ca nu te place. Este normal sa ai momente in care ai chef să fi zambareata si copilăroasă, dragastoasa, iar uneori sa nu ai chef de nimic. Se poate întâmpla sa te ignore, mai ales daca nu sunteti foarte foarte apropiati si nu va cunoasteti de foarte mult timp.
Prin semnele pe care tu le vezi si le povestești, pot spune că te place, dar trebuie să ai grijă cum te comporți, pentru a o face sa tina mult mai mult la tine si încet încet sa te iubească. Fă-o să se simtă în siguranță lângă tine, să aibă incredere in ea, arata-i ca iti doresti ceva serios si vei vedea ca totul va veni de la sine

| szasa43 a răspuns (pentru Derosa):

Multumesc, m-ai ajutat foarte mult! happy

1 răspuns: