| ToTheLight a întrebat:

Salut happy imi place de o fata de la mine din clasa, povestea decurge cam asa... prima oara o priveam ca pe o prietena apoi, apropriindu-ne din ce in ce mai mult am inceput sa tin la ea foarte mult. Nu are prieten si nu cred ca-i place de cineva totusi eu sunt un baiat timid si nu am curaj sa ii zic ca o plac, ce sa fac? Da stiu o sa raspundeti : ia-ti inima in dinti si zi... degeaba ca tot nu o sa-i zic straight face sad Pareri? Chiar as vrea sa scap de aceasta teama

3 răspunsuri:
| DjKeeBaB a răspuns:

Incearca sa-i iei facebook-ul sau id-ul de mess. Incepe sa vorbesti cu ea diferite lucruri, incearca sa vezi ce aveti in comun si atunci cand va veti simti mai apropiati, poti sa o intrebi sau cine stie, poate ea va face primul pas.
Bafta!

| ToTheLight explică:

Cum am mai zis in ultima vreme am inceput sa vorbim mai des si sa ne petrecem mai mult timp impreuna, ne-am apropriat in cateva zile cat restul anului scolar pana acum ( eu asa cred ) datorita unui subiect comun. Ba chiar, miercuri cand vorbeam cu cineva, a venit langa mine si si-a rezemat capul de umarul meu happy Consider un pas maricel... probabil aceste lucruri m-au facut sa simt ceva pentru ea. Pana atunci o priveam ca pe o fata oarecare

| andreutza20200101 a răspuns:

Buna..parerea mea este ca ar trebui sa-ti faci curaj si sa o intrebi si tu daca are sentimente pentru tine si daca simte acelasi lucru pe care il simti si tu combinativa.dar inainte sa-i zici daca are sentimente pentru tine trebuie sa te apropii de ea cat mai mult sa o cunosti bine sa vezi sigur daca e genu tau.