Este foarte important sa ii spui ce simti pentru ea
Spune-i acum ce simti pentru ea, ca vine altul si "ti-o fura".
Daca aveti multe in comun inseamna ca trebuie neaparat sa ii spui
Si gandeste ce am spus eu mai sus cu "vine altul si ti-o fura"
Am dreptate sau nu?
Hai, curaj! Iti urez succes
Sper ca ti-am fost de folos
Nu trebuie sa fii timid, invit-o in oras fa-o sa se simta bine ia-o la unsuc doar voi 2
fa si tu niste glume si privesteo discret in ochi, fa-o sa rada
poti incerca si niste mangaieri tandre cu varful degetelor pe piciorul ei, miscari lente si finute ai grija sa nu te duci unde nu trebuie cu mana
Omule spune-i ce simti mai ales daca sunteti apropiati si sunt sigur ca si ea te place din ce ai scris u
Pai
spune-i ca trebuie sa ii zici ceva si Dai linkul asta.:
http://www.tpu.ro/......-multe-in/
[pe mess]
Da...agradavel de asta mi cel mai frica :-s m-am mai gandit la asta si.ma tem foarte tare
Daa dixx...usor de zis treaba e ca eu prefer sa i zic in fata decat pe messenger cred ca asa e mai bine.sa i vad si reactiea.asa pe messenger nu o sa stiu ce sa mai cred.si daca ar fi sa i zic in fata tot ce simt pentru ea la sfarsit ce i-as zice... tie iti place de mine? si ca tot spuse agradavel de furat.mai bine miar zice ca nu ma place decat sa stiu ca m-a placut si o venit altu
M-am gandit ca si ea s-ar putea sa ma placa dar ma tem ca acest lucru sa nu fie doar o iluzie...si daca ar zice nu cand o intreb daca iti place de mine ma intreb cum as mai putea sa dau ochii cu ea
Gandeste repede daca vine altu si ti-o ia cum o sa te simti Gata cu timiditatea asa eram si eu e timpul sa ai spui! ca o placi.