Nu dai semne stai linistit
Baieti ca si tine mai rar de gasesc, iar fete ca ea la tot pasul
Daca esti sigur ca o placi, si ca vrei sa fii cu ea. daca chiar o consideri potrivita pentru tine.atunci bro, go on:X
Eu cred ca vrea doar sa-ti atraga atentia cu colegul ala al tau. i mean...cui naiba ii plac prostii?.si crede`ma nu mai sunt la moda muschii
Intreab`o daca vrea sa fiti impreuna, spune-i ce simti pentru ea.asta bineinteles fata in fata, si eventual poti duce o floare(stiu, e criza,,, da nu o sa mori de foame)
Sigur va accepta:X
Sper ca te-am ajutat, si sa ne anunti si pe noi cum merge:X:X
Cred ca este genu de fata care vrea mult.Genu "fita" dupa cate am inteles din ce ai povestit tu.Eu spun sa o intrebi daca ii place de tine si ai scapat de indoieli. S-au spune-i tu ca iti place de ea si vezi cum reactioneaza! baftA
Pei...stii pe langa romantic eu as zice si amuzant.Bei ati petrecut ceva timp impreuna, va cunoasteti destul de bine, i-ai dat si niste semne ca o placi...pei e timpul sa ii marturisesti ca tie iti place de ea. Ti-as sugera sa fiti decat voi doi, fata in fata!
Uite un mic pont.Pare cam demodat, dar e fff romantic si dragut si asa ii arati ca nu esti ca ceilalti baieti. Daca atunci cand va trebui sa ii spui ca o placi sau sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, ai emotii sau pur si simplu...scrie-i pe un biletel ca o placi sau ce vrei tu sa ii scrii. O metoda mai moderna la aceasta chestie este sa ii scrii prin mesaj, dar cand ea este langa tine. Voi sa fiti fata in fata! Poti sa ii zici ca ti-ai luat un mobil nou si il arati si atunci cand se uita pe ecran sa fie mesajul.Sau poti sa ii zici:,, Hei asteapta putin'' si in timpul ala tu ii scrii mesajul.
Sper ca te-am putut ajuta!
P. S:Uita de Mister Musculo! Gandeste-te ca el arata bine, dar nu are nimic in cap!
Pai ce mai astepti? Intreab-o daca vrea sa fiti impreuna! Acela a fost in trecut... tu esti viitorul!