| FanMJJ a întrebat:

Salut, imi place de o fata, mai exact o colega de clasa si mai nou colega de banca. Azi am conduso pana acasa, dar inainte sa plece am mai stat un pic de vorba... vreo ora. Acum intrebarea e daca ma place, pentru ca eu habar nu am daca ma place sau nu. Si daca nu, nu stiu cum sa ii spun chestia asta.
Vreo idee ceva?
Fundabig grin

4 răspunsuri:
| HollyWoodTonight a răspuns:

Pai thinking depinde de comportamentul ei. si de ce ati vorbit. Poate ai noroc si te place. incearca si tu sa vb cu o prt de.a fetei si sa ii zici sa o intr daca ii plc de tine. smug.

| PatyKan a răspuns:

Daca a stat un pic de vorba cu tine. o ora! inseamna ca ceva tot simte ea pentru tine. Daca ii erai indiferent, nu ar fi ramas la povesti atat timp, ti-ar fi zis ca are treaba sau vreo scuza de'asta.
Eu zic ca deja ai facut primul pas conducand-o, i-ai aratat ca te intereseaza. Acum poti fi ceva mai direct, sa o intrebi daca are prieten sau daca ar vrea sa fie intre voi ceva mai mult decat o simpla prietenie. Daca nu indraznesti sa o intrebi, trimite-i un mesaj [numai sa te asiguri ca si ea simte ceva pentru tine, sa nu fi dezamagit dupa aia]
Oricum, daca continui cum ai inceput, cred ca ai mari sanse sa fi cu ea. Chiar daca poate la inceput va fi indecisa, arata-i ca tu chiar o placi, prin gesturi sau cuvinte [mai multe gesturi, pentru ca cuvintele zboara, dar faptele raman laughing ].
Bafta!happy

| AncutzaDragutza97 a răspuns:

Ce frumos din partea ta :X trebuie sa ii arati k iti pasa de ea mai mult decat de ceilalti colegi.incepe cu o floare culeasa de tine, dar nu ceva ostentativ, ceva simplu, fetelor le plac lucrurile simple. poti sa o incerci, sa vezi daca e geloasa, de exemplu pe mess cand discutati ii scrii cv k si cand e pentru o alta fata, dar nucred ca e o idee f buna pentru ca daca nu ti-a spus ca te place, s-ar putea sarenunte la tine. cand e ziua ei, da-i tot un cadou simplu, ca o felicitare, un breloc etc. poti si de ziua numelui ei. daca o sa se apropie de tine mai mult, sspune-i k o placi, dar fa-o mai timid, nu ii spune direct k o sa creada k esti nerabdator. spune-i k vrei sa-i zici cv, dar ti-e rusine, ea o sa-ti zica k vrea sa stie, tu ii zici ca nu poti k ti-e rusine si dupa ce vezi k ea o sa insiste si o sa-i zici ca nu ii spui. fetele adora sa fie puse in asteptare deoarece sunt f curioase. scrie-i un biletel pe care sa i-l strecori intr-un caiet sau manual in care sa-i spui ce simti pentru ea, dar fara multe cuvinte, o propozitie e de ajuns. sper ca ti-am fost de ajutor

| Alexashadow a răspuns:

Poti sa ii arati ca iti place de ea, gandind de doua ori inainte de a face sau zice ceva. Asa ii arati ca iti pasa. Si sa nu te iei dupa comportamentul pe care il au tinerii din ziua de azi, pare prea prefacut. Fii tu insuti! E cel mai bine. Si o sa vezi rezultatele.