Prietene cel mai bine e sa te poti frumos cu fetele, nu ai nimic de castigat daca le jignesti. dimpotiva. Esti adolescent inca esti la scoala din cate ai spus. si o sa vezi ca o sa ai numai de castigat pe viitor.La intrebarea ta ai 2 variante care s-ar putea sa te ajute:
1. Te porti frumos in preajma ei un timp scurt apoi te duci si iti ceri scuze si ii spui ce simti pentru ea. (apoi te injosesti un pic. le place la nebunie fetelor sa auda ceva de genu: am fost un prost atunci nu stiu unde imi era capu) si sunt convins ca in scurt timp o sa o recuceresti.
2. Daca situatia e dificila si nu vrea sa te vada sa iti vorbeasca. vorbeste cu cineva apopiat ei un prieten comun. sau cea mai buna prietena a ei si spune-i cam aceleasi lucruri.
Bafta mare.
Ok...deci inco o placi... ia-o incet...incearca putin cate putin sa vb cu ea...tot mai mult...pana cand carezi ca e momentul supei ca iti pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si ai vrea s-o iei de la capat... dar ai grija pentru ca a 2 sansa e greu de obtinut dar a 3 e imposibit
Bună.
În primul rând trebuie să-ți ceri scuze față de ea.
Și în funcție de răspunsul primit vei ști ce urmează să faci: o respecți dacă este de acord cu reluarea prietenie ori îți vezi de viața ta și cauți pe altcineva.
Fetele sunt extrem de sensibile, ai grijă că fiecare pasăre pe limba ei piere!
Pa, pa.
Buna, incearca sa intri in vorba cu ea, cere-i scuze pentru felul cum te-ai purtat cu ea si pe viitor poarta-te mai frumos.