anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, imi place de o fata si nu prea stiam cum sa ii zic asta dar in sfarsit i-am spus direct dar pe mess ca nu aveam curaj in fata, ea acum crede ca fac misto de ea.Cum sa o intreb daca ii place de mine si mai ales cum sa ii zic sa stea cu mine?

Răspuns Câştigător
| Maaryyneelaa a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa-i zici ca ceea ce i-ai confirmat este real si ca nu este niciun fel de gluma! Spune-i ca iti place foarte mult de ea si ca n-ai avut curaj sa-i spui asta in fata,si ca esti curios daca si ea te place,poate atunci te va intelege si poate ve-ti impreuna! Daca crede ca faci misto de ea, cred ca si ea te place si ca doar nu indrazneste sa spuna si ea ce simte, de aceea ar trebui sa profiti de orice ocazie ca sa-i arati cat de mult o placi! spaer sa fiti impreuna! mult succes!

2 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Pai daca i-ai spus pe mess, e normal sa creada ca faci misto.Eu daca iti spun acum ca te plac,ma crezi?
In fine, cand o vezi, apropie-te de ea ca sa vorbiti.Cand gasesti momentul potrivit confirma-i spusele de pe mess, si vezi ce reactie are.

Răspuns utilizator avertizat