anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, imi place de o fata si sunt sigur 99% ca si ea ma place inapoi dar ma consider extrem de urat si nu am tupeu sa vorbesc cu ea, nu pot sa accept ca cineva ca ea a inceput sa ma placa fara ca macar sa vorbim vreun cuvant (sunt aproape sigur ca ma place, nici mie nu imi vine sa cred, asa ca nu spuneti ca poate mi se pare), am probleme grave, nu imi place cum arat de nici o culoare si nu sunt un nespalat, fac dus de 2 ori pe zi, am parfumuri de peste 3000 lei, bine imbracat, nu sunt gras, stiu sa comunic destul de bine(nu sunt ultimul prost, spun eu) etc etc dar pur si simplu nu imi pot iubii infatisarea(fața), cand ma uit in oglinda imi vad numa urechile alea mari, buzz cut-ul meu esuat si culoarea maro pe care o am, ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce vezi tu in oglinda e extrem de subiectiv pentru ca te concentrezi obsesiv asupra acelor trasaturi pe care le numesti urate. Le observi primele, pe cand ceilalti oameni se uita majoritar la fata ta ca un intreg, nu sta nimeni sa despice firul in 4 si sa-ti caute defecte.Sigur ai alte trasaturi placute pe care te poti concentra. Apoi, parul creste extrem de repede.O frizura esuata nu e motiv sa nu ai incredere in tine.Iar daca in rest e asa cum spui, ia-ti inima in dinti si invita fata la o intalnire. Nu ai nimic de pierdut. Abia ca vei capata experienta si curaj pentru mai incolo.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Știi, uneori noi suntem cei mai mari sabotori ai noștrii. Și stii de ce? Pentru că ne subestimam și ne desconsiderăm singuri.
In loc să ne concentrăm pe calitățile noastre, ne fixam pe defecte.
Daca ai validarea din partea acelei fete, înseamnă că nu ești atât de neatrăgător pe cât te consideri.
Te rog, schimba-ti perspectiva asupra propriei persoane și ai mai multă încredere în tine. happy

| user643890655 a răspuns:

Ok,fi atent,uitate atent in oglinda si incepe prin a spune:"ma consider frumos", sunt frumos"," am curajul sa vorbesc cu orice fata"si scrie o lista cu chesti ce vrei sa schimbi la tine, poate nu o sa crezi ce spui dar cu cat spui mai mult cu atat vei crede mai mult, realizeaza ca nu poti schimba unele lucruri si acepta-le, Poate pare prosteac dar crede-ma functioneaza, eram in aceeasi situatie ca tine dar cand am facut asta cam intr-o luna am devenit mult mai fericita cu mine si acum ma iubesc.incearca,functioneaza,crede-ma.