Posibil sa te placa dar nu-i zice c-o placi ca nu mai aveti 5 ani, presupun. Invit-o sa iesiti si poti face o miscare dupa vreo 2 intalniri.
De preferat sa ies cu ea si cu prietena ei cea mai buna prima data, cred. Ca cu amandoua ma inteleg de minune
Bine, ok, dar a 2 a oara o chemi doar pe ea
Da, probabil te place, depinde si de ea. Personal nu las pe toata lumea sa ma atinga sau imbratiseze, facand exceptie prietena mea cea mai buna si crush Vezi cu sarutatul sa nu o iei PREA prin surprindere. Poti sa ii spui ca o placi, nu cred ca te-ar refuza
As incerca mai intai sa o iau de mana sa vad cum reactioneaza, sau cum sa ii dau un semn ca o plac? Exclus retele de socializare ca dupa nu mai are "farmec"
Da, poti incerca de exemplu cand e frig sa o iei in brate pe motiv ca "ai inghetat". Poti sa o iei de mana de exemplu cand va plimbati, da
Este o idee sa o iau de mana cand vrea sa batem "cuba"? Adica cand o vad de multe ori ridica mana sa batem cuba, nu stiu de ce probabil vrea sa o iau de mana... Cred ca si ea vrea sa o iau de mana. Dar pe retelele de socializare nu imi da mesaj, doar daca ii dau eu, dar si cand ii dau raspunde foarte repede ...Deci cred ca asteapta sa vada daca imi place de ea sau nu
Da, nu iti da prima mesaj probabil din cauza ca nu vrea sa para disperata (da, asa gandesc fetele) sau ii e rusine. Nu stiu cum ai putea sa faci atunci cand ridica mana si sa nu fie awkward. Mai bine o iei in timp ce mergeti unul langa altul
+ imbratisarile sunt cu "piepturile" lipite. Acum cateva zile chiar ea mi-a spus sa o imbratisez, iar acum 2-3 zile ne am imbratisat "Cu trupurile lipite", adica sanii ei se lipeau foarte tare de pieptul meu iar ea a stat, am terminat eu imbratisarea dupa 5 secunde ca ea nu mai imi dadea drumu.