| cristygameru a întrebat:

Imi place de o fata. suntem prieteni buni, mai vorbim pe fb sau wapp. Si in maxi taxi cateodata. Am fost in clasa cu ea din a 5A pana in a 8A. Acum e la un liceu, iar eu la alt liceu. Imi spunea sa ma mut la liceul la care este ea,ca sa radem, sa facem glume. In fine. Mi-a spus si ca ii este dor de mine si a pus o inimioara si la fel si eu dupa aceea.In alta zi mi-a scris pe fb prima, cu cf, urmat de numele meu, alintat ( cu diminutiv)
Spuneti-mi... oare sa ma placa si ea? M-am intrebat mult timp daca ma place. Mereu face glume cu mine si imi spune lucruri amuzante despre ceilalti

5 răspunsuri:
| modjolica a răspuns:

De ce nu afli tu asta? Spune-i ce simti si poate si ea simte aceelasi lucru, in fond, ce ai de pierdut?

| BiancaLittleWitch01 a răspuns:

Te place, clar te place. Faptul ca vrea sa te muti in liceu cu ea este un semn ca te place. Chestia cu "facem glume" sau "radem" sunt pretexte. Sunt fata, deci cam stiu cum sta treaba. Vorbeste cu ea despre o iesirewinking, gen o intalnire si vezi cum reactioneaza big grin. Good luck

| fulgerul090608 a răspuns:

In primul rand afla daca are prieten. daca nu are si iti scrie mereu sau macar de obicei ea prima trebuie sa simta ceva. dar cel mai bine e sa o intrebi. Bafta!

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Da,cred ca te place, căci de multe ori fetele se îndrăgostesc de prietenul cel mai bun și în plus dacă ti-a scris prima și ti-a spus să te transferi la liceul sau cu siguranță te place.Eu cred ca ar trebui să îi spui ce simți și poate veți avea o relație frumoasă, deja sunteți cred ca în stare de o relație frumoasă. Succes.

| ionnelaay a răspuns:

Ce dragut. Sa ma chemati la nunta voastra! Pup