| Brianariri a întrebat:

Imi place de un baiat si le-am zis cateorva prieteni iar unul dintre ei i-a spus baiatului ca mie imi place de el... iar acesta a zis "n-are nimic imi fac si eu o gagicutza" iar intr-o seara-era intuneric si el avea o lanterna si o pune pe fiecare si zicea cum este iar mie mi-a zis ca sunt draguta...credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

90% da.La faza cu "imi fac si eu o gagicutza" poti intelege ca te place, dar cred ca trebuia sa-ti zica ceva mai mult nu doar "draguta" daca chiar te placea. Oricum, cu timpul o sa vezi daca te place sau nu! Iti urez succes!

4 răspunsuri:
| Ambassaderåd a răspuns:

Ti-a raspuns happy... dar nu chiar inseamna ca te place happy. a fost un compliment happy pe care tu l-ai interpretat intr-un alt mod happy

| Alexandra_7209 a răspuns:

"N-are nimic, imi fac si eu o gagicutza"?!
cam superficial baiatu'
si ce daca ti-a zis ca esti dragutza...cati altii nu ti-au mai spus asta?
nu stiu ce sa cred despre el. ar trebui sa vorbiti mai mult daca vrei sa-ti dai seama ce intentii are.

| Helvete a răspuns:

Cred ca oarecum da, din moment ce ti-a zis... Acum tu stii, doar il cunosti mai bine decat noi. Mai cerceteaza, stiu eu?! laughing big grin

| Razvan a răspuns:

Ti-a facut un compliment si gata te si place? Nu e de ajuns sa iti placa doar ambalajul cand cumperi un produs. Daca esti cumparator european testezi marfa inainte sa o cumperi. Dar daca vrea o "gagicutza" ar merge. Daca e smecheras, te poate fraieri relativ usor mai ales ca stie ca il placi.Ai grijawinking