Da ai face foarte bine sa ii spui...Nu te mai amagii sa astepti atata! Daca esti mai retrasa din cate vad ca nu iai spus pana acum cel mai simplu este sa ii spui pe mess :*
Da spune-i,chiar daca nu sti care va fi raspunsu lui sau reactia, dar spune-i, deoarece te ajuta sa te eliberezi de tot.
Eu zic sa ii arunci niste priviri seduktoare cand il vezi si arata-i cat de senzuala poate fi o fata! Heyy noi fetele suntem ca vulpilee. Baga'te pe sub pielea luii Si spune-i in joaca si in gluma " sti cat te iubesccc?" si chestii de genuu nu e greu. asa vezi daca si el simte ceva daca nu zice si el la fel. ins ca nu te place iti dai seama si dupa aia daca e sa te placa. i spui eu chiar te plac.! sper ca te-am ajutat sqmpo:*
Deci.viata mea decurge dupa deviza " ce am de pierdut?" ...deci tu ce ai de pierdut daca ii spui?(deci raspunsul e da) spor. spune-i`o frumos
Daca crezi ca si el te place, spune-i.
Daca nu crezi ca te place... mai bine nu.
Pai,nu ii zice din prima.Intra in vorba cu el,radeti,glumiti,apropiati-va, si daca vezi ca lucrurile merg bine, atunci spune-i ca il placi.Iti recomand sa nu 'i te oferi pe farfurie' ca baietilor nu le plac fetele de genu` asta
Bafta>
Depinde. Daca iti da semne ca si el te place ar fi bine sa ii arati din ce in ce mai mult ca il placi, apoi daca nu te intreaba nimic ii spui tu. Daca tu crezi ca e prea timid si s-ar speria, s-ar putea sa refuze, nu-i spune, mai asteapta. Tu il cunosti mai bine. Oricum la un moment dat va trebui sa-i zici Ai de ales daca acum, sau daca mai astepti. Succes Si nu uita sa fi tu insati mereu.
Buna
Deci! Intai Asigura`te Ca si el are o parere destul de buna despre tine
si. mai intai va imprieteniti si dupa POate ii spui
Asa daca ii zici din senin e posibil sa nu te placa si sa te faci de ras
Deci intai va inprieteniti. daca sunteti deja prieteni te apropii incet de el nu il iei direct cu faza ca iti place de el
Bafta :*!
Pai lasa-i de inteles asta prin semne si daca si el te va place va obesrva semnele find atenata la tine si de aici putezi vb e mai usor cand stiu ambi ca se plac Succes:X
Salut, aceasta problema depinde mult de tine si de ceea ce crezi tu ca ar fi mai corect; in timp ce este bine sa ii spui, pentru a nu pierde momentul(poate ajungeti la licee diferite, se transfera, se muta). Insa, ar trebui sa te asiguri daca te place si el pe tine, pentru a'l cunoaste, nu trebuie sa te grabesti.Trebuie sa te cunosti bine pe sine, un raspuns negativ din partea lui poate te'ar face sa iti schimbi parerile despre baieti, sau poate esti sensibila si te'ar afecta mult.Studiaza'ti atent caracterul, studiaza'l atent pe el si modul in care se manifesta fata de tine, in general afectiunea se poate trada foarte usor.In acelasi timp poti incerca si tu sa il atragi intr'un mod sau altul.Am avut parte de a cunoaste persoane indragostite de cineva, care au primit un raspuns in genul "vreau sa fim doar prieteni", iar multe s'au inchis in ele, trebuie sa ai mare grija, orice astfel de raspuns iti poate afecta caracterul si schimba mult personalitatea.Insa fara riscuri nu se poate nimic.Succes!
...ai face foarte bine daca i`ai zice sentimentele tale...
Sa stii ca e posibil ca si el sa te placa, dar sa creada ca nu are tangente cu tine...
Daca vrei nu ii spune,dar daca vrei sa isi dea seama ca il placi arata-i prin fapte! ajutal la nevoie,intereseaza-te de el, mai fai cu ochiul, diferite chesti!
Te rog frumos da-mi fundita!
Cred ca nu ar trebui sa-i spui sau daca da, dupa ce afla sa nu-ti pese de el pentru ca unor baieti le place cand o fata ii respinge... vor so aiba mai mult dar nu e bine sa afle de la altcineva
Sfatul meu e sa ii spui ca iti place de el, dar doar atat nu sa ii arati cat de mult ti tu la el ca dupa aia s-ar putea sa regrati! Sper ca te-am ajutat:*
Buna Catalina. Poti incepe prin a juca sticluta( adevar, provocare si procente) fara refuzuri.Dar nu uita, incearca sa-l convingi sa joace. Poti sa le spui prietenilor sa aleaga la acel baiat intrebari cum ar fi: Spune-i ce simti, sau saruta-te cu el etc...Incearca si vei vedea cum reactioneaza!
Crina333 întreabă:
andreea6bv întreabă: