| N1no a întrebat:

.Imi place o fata,ii cunosc destule date, ii cunosc parintii, ei pe mine, ea ma cunoaste, stie unde stau, dar n-am vorbit niciodata.Cum sa rezolv problema? SA FIE PRIETENA MEA? Stau la comuna, sunt 2 scoli eu la una ea la una.Multuimesc anticipat +FUNDAA

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ne-ai spus esentialul: fata te place?

| N1no explică (pentru neutrino):

Il asteptam odata pe varaso la poarta.Si am auzit-o cand a intrebat ceva de mine pe matusasa.Gen:cine e.aa e baiatu de langa.da il stiu. Si nu ..inca nu stiu daca ma place n-am vorbit cu ea niciodata. Iar cu retelele de socializare nu mia acceptat cereea de prietenia pe facebook.Mentionez ca nu am o poza cu mine la profil..este cu un fotbalist.

| N1no explică (pentru N1no):

Scuzati greselile gramaticale nu stau sa vad cum am scris.

| neutrino a răspuns (pentru N1no):

Hai sa vorbim putin serios. Voi sunteti probabil inca la scoala generala. Trebuie, in primul rand, sa intelegi ca, modul in care scrii si vorbesti, este de fapt, oglinda ta. Niciodata, o fata nu poate fi incantata de un baiat, daca acesta scrie si vorbeste prost, numai daca si ea face parte din aceeasi categorie. Apoi, trebuie sa mai intelegi un lucru: atunci cand iti place de o fata, faci tot posibilul sa o cuceresti, prin sarmul si calitatile tale. Acum mai putin conteaza unde si cum locuieste. Sper ca m-ai inteles, multa bafta!

CLASA A VIII-A AMANDOI,Felul cum scriu e pentru ca ma grabesc,nu stau sa ma uit cum scriu pe TPU, dar in viata reala incerc sa vorbesc cum sa zic, cam ca Vadim Tudor, Eu invat bine, nu mint am avut media 9.65 in clasa a vii, cine crede bine cine nu nu.Iar ea la fel invata calumea.Deci...din cate imi zice-ti voi ar trebui sa las totul sa vina de la sine.Asa-i?

Si apropo incerc cat de mult posibil dar cand o prind, o prind numai in grup, cu prietenele, si n-are rost sa ma apuc sa-i zic cine stie ce de fata cu..Sunt indraznet adica nu ma inrosesc cand trece pe langa mine.Dar parca nu a venit momentul potrivit.

| Felys a răspuns:

Intrii in vorba cu ea, incerci sa o cuceresti, si la un moment dat ii spui si ce simti pentru ea

| KryssyKryss a răspuns:

Trebuie si ea sa simta acelasi lucru pentru tine.

Vorbeste cu ea...cel mai usor e sa vorbesti indirect prin intermediul mesajelor sau pe site-uri de socializare.
Dar nu ii spune direct ci fa o aluzie.Invit-o in oras la un suc ceva, fa-o sa rada dar nu grabi lucrurile. Daca vezi ca te respinge inseamna ca nu e interesata.Mult norocwinking