| Eric016785 a întrebat:

Salut!
Imi poate spune cineva niste cuvinte frumoase sa ii spun unei fete de ziua ei.
Nu vreau sa fie nici prea romantice dar sa se bucure cand le aude.

Răspuns Câştigător
| Namun a răspuns:

Bună!

Un mic sfat, e ok să cauți inspirație, însă e și mai ok să creezi tu acele cuvinte frumoase pentru amica ta, căci doar tu o cunoști cu adevărat. Acum e greu să formulezi o urare neștiind în ce relație ești tu cu respectiva persoană. Dar încercăm ceva, mai adaugi tu ceva completari și cam asta e.

,, Dacă ar fi să dau timpul înapoi mi-aș fi dorit să ne fi întâlnit mai devreme.
Prezența ta mereu îmi dă curaj, cuvintele tale uneori îmi sunt călăuză și mereu mă încurajează.
Îți doresc toată fericirea din lume, multă sănătate și la câți mai mulți trandafiri în buchetul vieții să aduni.
Astăzi fiind o zi foarte importantă pentru tine îți urez un călduros la mulți ani!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i doar ce simti tu, ca altfel totul pare fake si nu impresionezi fata, dimpotriva, isi da seama ca minti.

| 199onur7 a răspuns:

Ești cel mai fake iubit sau ce esti bff fwb ce nu știu mai exactă laughing))) rolling on the floor))))) sa se bucure când le aud wtffff laughing))))

| 199onur7 a răspuns:

Nu poți pătrunde cu vorbele si cuvinte altuia in inima la o femeie sau o fată in primul rând trebuie să o iubește cu Adevărat da cu Adevărat și sa nu faci ce faci tu acum sa vi cu cuvintele altuia vorbele altuia ia ia este o falsitate imensă asta mare de tot săte apropi de un om trebuie sa fi nebun pe bune nu altceva

| 199onur7 a răspuns:

La faza cand ai zis ai scris cei drept sa se bucure când le aude mai facut pai jale ma de ce sa faci asa ( e trist rau frate pe bune sa mor eu cu Adevărat da cu Adevărat daca te mint sa vi cu cuvintele altuia la ia si vorbele altuia ia ia mai trist si fals de atâta dracu știe

| 199onur7 a răspuns:

Fi tu cine ești cu Adevărat cu bune si rele cu defecte si erori da nu minți niciodată da niciodată nu mințit nu fi fals fa orice ba orice prostie pe lumea asta posibilă da nu minți și nu fi fals nu te juca nicidoată da niciodată cu inima nimănui fi sincer fi loial si Adevărat este cel mai bine și corect nu lua vorbele altuia și săte prezinți in fata nimănui nu te da cine nu ești in fața nimănui fi Adevărat in fața ori căruia frate așa cum ești tu cu Adevărat