Se intampla la majoritatea oamenilor sanatosi. la pubertate baietii incep sa produca mai mult hormon de crestere si testosteron. testosteronul dezvolta masa musculara si arde grasimea. de aia toti culturistii care sunt pe steroizi sunt mereu slabi fara sa tine cura, ba chiar mananca foarte mult.
femeile la pubertate secreta mai mult estrogen si acumuleaza grasime in locuri specifice(sani, fund).
asa functioneaza acesti hormoni in corpul uman la majoritatea oamenilor.
grasimea ca majoritatea proceselor din corp e reglata de hormoni.
De principiu nu cunosc pe nimeni in cazul asta.cunosc multe persoane care atunci cand erau mici erau slabi, iar cand i-a lovit pubertate au devenit butoi.
Totusi de obicei daca esti gras/slab de mic cam asa ramai.EU de exemplu mereu am fost inalta si slaba.
Probabil acele persoane, ca in cazul meu au ajuns la varsta cand au constientizat de felul in care arata si au inceput sa fie putin mai. atenti la ce mananca. De obicei persoanele astea sunt si active. La mine a inceput undeva la 14-15 ani. Si poate stii... stresul scolii, pubertatea. Mai ales la pubertate cand corpul tau se comporta putin diferit si apar tot felul de schimbari, se poate intampla asa ceva.