| ana2205 a întrebat:

Salut, imi puteti da cateva sfaturi? Imi place un tip cu 2 ani mai mare si am vrut sa vorbesc cu el pe mess, insa a fost foarte rezevat, dar pe hi5 mi-a lasat niste commuri dragute si chiar mi-a vorbit frumos.Cum ar trebui sa-l abordez?

Răspuns Câştigător
| AmyLee_6712 a răspuns:

Buna ramona... nu ai spus ce varsta ai, dar avand in vedere ca este cu doi ani mai mare decat tine probabil ca este si mai matur. intereseaza-te sa vezi daca are prietena, ce fel de baiat e ca mai tarziu sa nu regreti. Incearca sa porti discutii elaborate cu el.pe diferite subiecte.in cazul in care nu este deja luat.:-|. afla ce ii place si vezi ce reactie are. happy... sper ca ti-am fost de folos. Pupkiss

4 răspunsuri:
| iidd a răspuns:

Poate el vroia sa isi faca o amica confused. sau poate cauta niste commuri. laughing
pai. daca vrei sa. l abordezi.mai intai m.as uita la ce a spus AmyLee.[ sa te interesezi daca are prietena, bla bla chatterbox ] dupa aia daca obs. tu ca el e chiar un tip de treaba ai putea sa incerci [din nou la fel ca Amy Lee] sa porti discutii elaborate cu el.pe diferite subiecte. si ce a mai spus akl laughing chatterbox.
big grin

| ana2205 explică:

Pai stiu ca nu are prietena ...si multumesc de raspunsuri.

| emir a răspuns:

Buna Ramona! ce varsta ai? faptul ca esti mai tanara cu 2 ani nu e un impediment, discuta cu el intreaba l daca e singur si daca te place totul vine de la sine dar nu ti cladi niciodata fericirea prin durerea altcuiva. te pup!

| AmyLee_6712 a răspuns:

Daca nu are prietena atunci vorbeste cu el, intrebare ce ii place, asa poti afla ce subiecte sa atingi cu elhappy. Ast sa imi spui cum merge.:d