| Matei4 a întrebat:

Îmi puteți da câteva sfaturi sa diminueze anxietatea? De exemplu, când merg undeva unde sunt multi oameni, simt că mă pierd. Nici când ies cu o fata nu mă simt prea confortabil. Ofer funda!

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar sunt atatea carti si atatea sfaturi pe internet, explicate pe pasi frumos, si ma indoiesc ca nu le-ai citit. Te-au ajutat? Nu. Nici ce o sa zicem noi nu te ajuta. Nu poate sa iti zica cineva cum sa faci asta, tu trebuie sa faci asta singur.
Multe persoane simt ca se pierd, nici mie nu imi placea sa stau undeva unde e multa lume pe care nu o cunosteam, nu eram prieteni sau nu vorbeam. Evitam multimile. Dar pana la urma trebuie sa faci ceea ce vrei. E usor. Nimeni nu te obliga sa mergi cu acele persoane. Nici cu o fata de altfel. Cand simti ca e timpul, atunci o sa mearga lucrurile de la sine.
Trebuie sa intelegi ca lumea nu e ca tine si tu nu esti ca ea. Fiecare are proprile pareri si conceptii. Fa doar ceea ce iti plac...

| Donsavas a răspuns:

Anxietatea se trateaza la psihiatru.

| gratargratar a răspuns:

In situatia ta, cel mai bun ar fi sportul. Poate daca pui niste muschi pe tine, o sa-ti creasca si increderea.

In sfarsit, daca te simti intimidat de oameni, imagineaza-ti ca sunt in chiloti, sau in pijamale. Oricum e o prostie sa te intimidezi din pricina oamenilor, caci tot omul e praf si pulbere.