Nu e neaparat sa iesiti la oras. Puteti sa iesiti si in sat ca banuiesc ca exista o terasa sau un bar.Dar daca chiar vrei sa mergeti la oras luati amandoi autobuzul si mergeti impreuna. Daca deja te place normal ar trebui sa se desparta de prietenul ei.Nu exista un interval daca amandoi stiti sigur ca va placeti reciproc.
Deci e cam complicat De ce trebuie neaparat in oras?
Ca sa o surprinzi poti sa o rogi pe mama ta sa va faca ceva de mancare, iei niste suc, un laptop (daca ai) cu un film bun (comedie sau ceva care ii place ei ) si te duci pe un camp de Floarea-Soarelui (faci tu un loc pe acolo ca sa nu va vada nimeni ), intinzi o patura si gata intalnirea O da! Sa nu uiti trandafirul
Si ii poti da un pretext gen :" Mi-am pierdut brelocul de la cheii ..era important pentru mine ..Ma poti ajuta sa il caut?" si o duci acolo la patura unde o asteapta marea surpriza
Poti sa o inviti dupa o saptamna sau doua de la despartire
Sper ca te-am ajutat E cam nebunesc da o sa mearga daca faci cum am zis eu Si iesi si mai ieftin
Suna destul de bine, mai putin faza cu laptopul... Poveste lunga, pe scurt e spart si nu stie nimeni inca)))
Iara banii, am economii de mult) tot adun si adun de la pasti nu am pe ce sa-i cheltuiesc...
Da imi place cum gandesti
Asta-i tare cu campu o intalnire in boscheti la iarba verde pe camp si cu vreo 2 - 3 haite de caini o sa fie perfect. O sa le manance ciorile / cotofenele / cainii mancarea
Multumesc de feedback )))) Ma bucur ca va place ideea mea
Eu tot la sat traiesc si ce la sat e foarte bine te sfatui sa o inviti undeva la aer curat sa stati amindoi si ii poti aduce o floare sau o ciocolata poti sa o inviti cind vrei prietene, dar nu uita sa o saruti, funda?
Prietene,problema la sarut
Anume ai vazut baiat la 14 ani, cu 5 prietene pana acuma, dar fara primul sarut?
Da se rezolva si asta...