Eu sunt fata, si ma dau si pe skate si pe role.zic eu ca e mai usor pe role, sa inveti sa faci scheme, si alte chestii. dar e mai fain pe skate, desi e mai greu sa inveti trick-uri. daca vrei sa te apuci de una sin ele, trebuie sa te gandesti la la costuri.pt ca, ca sa inveti mai usor pe skate, trebuie sa investesti intr-unul, cam 400 de lei, pe cand la role, iti gasesti de calitate, si la 200 de lei.de aici, e decizia ta. daca mai vrei sa te ajut cu ceva, imi lasi un mesaj
Măi, eu una aş alege skateboard, pentru că e mult mai fain decât nişte amărâte de role. Când vezi că-ţi ies trick-urile te bucuri atât de mult, pe când la role nu prea faci mare lucru decât să te plimbi "du-te, vino". Dar, depinde mai mult de tine şi te stilul tău de viaţă. Dacă crezi că skateboard-ul te caracterizează, ţi-l cumperi. Dacă nu, nu. Partea mai puţin plăcută la un skateboard este că costă destul de bun unul profesional, cel puţin 300 lei.
Eu ti as spune sa alegi role, parerea mea pentru ca inveti repede si iti trebuie doar putin echilibru si putina vointa... funda
AmandytaErhan întreabă: