| Enaaa a întrebat:

imi sunteti chiar de ajutor in momente mai grele...problema este ca vorbescu cu un baiat(mai mare decit mine cu 1 an) pe sms, msn, si ma gindeam ca ar fi mai bine sa ne intalnim sa ma cunoasca fata-n fata, este frumos, simpatic, ma face sa rad, si as vrea si el sa ma cunoasca mai bine. unde mi-ati propune sa ne intalnim pentru prima oara ca sa-si faca o impresie buna despre mine? Despre ce am putea vorbi? etc...thanks
P. S.:suntem de la aceeasi scoala(eu il stiu de la scoala, dar el este acela care inca nu m-a vazut)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

La un film acasa la unul dintre voi doi, doar sa fiti singuri acasa.winking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

La un film.

| night_crawler a răspuns:

Du-te intr-un loc mai intim... vorbiti despre voi...vedeti daca aveti cat mai multe lucruri in comun...succes happy

| Ingerasull99 a răspuns:

Du-te in parc cu el! Gaseste un subiect destul de lung, dar sa fie in mare despre voi, nu il lua cu ce iti place si alte din astea! sau daca esti mai nebunatica, faceti ceva care sa va creasca adrenalina!

| sam a răspuns:

Again...parc ...suc...

fiind de la aceeasi scoala si cam de aceeasi varsta, subiecte se gasesc... happy

have fun!

te'am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeee pai daca e sa te cunoasca, ....la el acasa bineinteles.ca daca era sa-l cunosti tu pe el va intalneati la tine.