| saidkique a întrebat:

Salut, imi tot pun intrebarea asta si chiar si noaptea nu stiu de ce nu pot sa adorm prea usor in ultimele zile. Peste 4 luni, in Martie, voi implini 18 ani. Ca toti ceilalti, vreau sa iasa cea mai tare petrecere, dar am nevoie de idei pentru ca eu nu prea le am cu astea. Ziua mea cade Marti, 5 iar Sambata dinainte vreau sa o fac cu cei ai familiei mari, si cunostinele mai in varsta la mine acasa, Miercuri in familie cu parintii si fratii mei si Sambata urmatoare vreau sa o fac cu toti prietenii mei/fosti colegi de scoala/actuali colegi de liceu. Vreau sa iasa ceva cu totul epic si nu prea stiu ce sa fac. Imi place sa planuiesc totul din timp, si sa nu la pe ultima suta de metri. Dupa estimarile mele in prima zi vor fi vreo 20 de persoane, a doua vreo 10 si nu cred ca voi cheltui mai mult de 200 RON. Dar a 3 a zi in care imi voi serba majoratul vreau sa fie ceva epic asa ca as pune la bataie cam 1000 RON pentru un numar aproximativ de 35-40 de persoane. Voi cumpara meniul de vreo 400 RON fiindca am de unde ieftin si va consta in carne in special. Restul banilor vreau sa ii bag intr-o narghilea de 50 RON cu macar 2 arome 100 RON total, si restul in bautura. Tin sa precizez ca am 2 butoaie de 1000 l si unul de 500 l de vin acasa deci va ramane sa iau numai tarie pentru baieti si lichior pentru fete. Petrecerea va avea loc la barul meu propriu, deci locatia nu va fi o problema. Ce ziceti, e bine pana aici? Sunt prea multi bani? Prea putini? Veniti si voi cu idei si cele mai interesante vor avea funda mea!

1 răspuns:
| oliviagiurca12 a răspuns:

Eu zic ca e de ajuns. Dar o sa ai si tort sau nu vrei?