Lumea are prostul obicei să nu te lase să uiţi exact ceea ce ai vrea să uiţi.
Nu se poate lua nimic de la capăt, nu mergem decât înainte, doar asupra viitorului putem interveni.
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
"nu sunt perfecta...stiu! am o gramada de defecte...da` n`am obligat pe nimeni sa ma accepte"
"Cate s'au spus.cate s'au dus.nu' ma mai doare...cu orice zi'n plus...sunt mai sus! restul'. doar vorbe goale!"
Chiar crezi ca ma afecteaza!?`
Zambesc din nou`.
asta`i tot ce conteaza`.
Poate am aere’n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta…nu ma cunosti…nu mai comenta.ai grija d viata ta…nu d a mea
Ori de cate ori vei fi pusa la incercare, nu uita : Capul sus si zambeste in continuare.
Unii nu ma plac si-mi spun ca sunt nesuferita, tocmai din acest motiv in fata lor par increzuta.Eu sunt independenta,imi place tot ce fac,Traiesc clipa la maxim, totu-mi e pe plac.
Fii atent! Să vezi cum doare, când o să mă vezi nepăsătoare!
Nenorocita La Propriu, Nebuna La Figurat, Irascibila Cateodata, Ironica De Placere, Ipocrita De La Mama Natura
"●Tin` langa mine;* doar` pe;;] cinee ` iubesc;; x.De restul`; doar` mah :] folosesc`;>`!●"
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica
;;]`Ar trebuí să vezí` adevaratele valori`; d`.că ηu toate >`< *** sexý `/:]` sunt comori
Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita
Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ceea ce urmeaza!
"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara mami si tati!
Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu. Caci astfel nu am niciun viitor...
si imi e greu.
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
De ce crezi ca in viata nimic nu iese cum vrei tu? Tot ce trebuie sa faci este sa inveti sa mai spui si "Nuu"!
Iubii tu imi zici mie ca faci ce vrei tuu? Iubii ia sa-ti explic teoria cuvantului "Nu"
Zambesc zambesc si iar zambesc.De ce?:dCa am suficiente motivee!; x
Daca tot vrei sa ma minti,macar invatsa sa minti binee
Tiee? Inafara de "Dispari" ce dracu sa-ti mai zic? Nici n-am chef si nici nu vreau sa stau sa ma complic
Niciodata sa nu privesti in trecut atunci cand te doare, gandeste.te ce sens mai are?
Daca tu ai impresia ca eu chiar cred tot ce spui tu, tin sa te anunt: ai o impresie gresita
Si da, poate ca am gresit! Si da, poate ca apoi tot eu am suferit! Si da, acum chiar de imi pare rau atat iti zic : va veni si randul tau.
Un prieten adevarat stie sa-mi zica ca sunt prostuta atunci cand am dreptateDar cel fals stie sa ma aclame atunci cand gresesc.
Asa scumpoBarfeste ce stii tu mai bine! Dar apoi sa nu mai dai ochii cu mine.
Da! Pur si simplu am uitat ca mai existi.
Pt unii frumoasa, pentru unii urata, pentru unii dulce, pentru unii copilaroasa, de unii iubita, pentru altii nesuferita, de unii admirata si de altii criticata.
Fiecare vede ceea ce par, dar putini isi dau seama de ceea ce sunt in realitate.
E o vorba : "Ce nu te omoara, te face mai puternic! " si au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot, mi s-a zis ca n-o sa pot, eee…uite ca inca pot!
Ti-ai dat ochii peste cap cand ai trecut pe langa mine.Ti-as fi dat si eu 2 peste cap ca sa stii ca mi-e bine fara tine!
[si mai sunt moooooolte altele, dar nu mai am timp acum, sper ca ti-am fost de ajutor]