| ღღsvetykღღ a întrebat:

Salut imi ziceti si mie ce-i atrage pe baieti cel mai mult. la o fata?

Răspuns Câştigător
| Andraaaaaa14 a răspuns:

Inabordabila. Exista barbati carora le place vanatoarea. Sunt atrasi de ideea ca trebuie sa darame ziduri, sa sara garduri si sa lupte cu mori de vant pentru a obtine ceva. Trebuie sa ii tii in sah si sa faci pe indiferenta, pentru a-i starni si mai mult instinctul de cucerire. Spune-i de trei ori nu si o data da, nu ii raspunde la telefon trei zile, dupa care suna-l tu, cand crezi ca era pe punctul de a renunta. Asa il vei prinde in plasa ta pe barbatul caruia ii plac femeile inabordabile.
Misterioasa. Unii barbati sunt atrasi de femeile care sunt greu de citit. Ai auzit poate deja de celebrul personaj Dr. House? E un doctor care accepta sa se ocupe numai de cazurile care presupun o mare dificultate in diagnosticare. Cam asa sunt si barbatii de genul asta: cu cat esti mai greu de descifrat, cu atat mai mult va dori sa fie in preajma ta. Raspunsurile de tipul poate sau cine stie? la intrebarile pe care ti le pune te pot ajuta sa il determini sa lanseze invitatia pe care ti-o doresti.
Neajutorata. Multi barbati sunt atrasi de femeile care ii fac sa se simta mai…. barbati. Sunt cei care isi asuma rolul de protectori ai bietelor fapturi aflate in dificultate. Sunt provocati de ideea de a fi un punct de sprijin pentru femeia din viata lor si nu sunt in largul lor atunci cand partenerele lor dovedesc ca pot fi independente.
Asa ca, nu iti ramane decat sa pari o fecioara neajutorata, aflata in impasul vietii ei. Fii o adevarata reprezentanta a sexului slab si vei obtine o intalnire din partea unui barbat care doreste sa te ia sub aripa lui protectoare.
Daca vrei sa atragi atentia cuiva, nu iti ramane decat sa iti dai seama de care dintre cele trei tipuri de femei mult-dorite de barbati te poti apropia cel mai mult. Bineinteles, ideal este sa te bazezi pe naturalete atunci cand vrei sa cuceresti. Daca totusi ai incercat deja asta si nu a mers, poti sa recurgi si la mici trucuri care sa te ajute sa scapi de cei patru pereti ai camerei tale, macar pentru o seara

Asta am găsit pe net, sper să te ajute.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pe mine, inainte de orice, fizicul. Mai apoi feminitatea, inteligenta si initiativa.

| oOSaritaOo a răspuns:

Drăguţ... aflăm lucruri noi. laughing Şi eu care credeam că băieţilor le place numai corpul... :S

| ღღsvetykღღ explică (pentru oOSaritaOo):

Da la asta ma gindeam si eu...happy

| neutrino a răspuns:

Feminitatea si inteligenta. Nimanui nu-i place sa fie cu o fata pe care nu o duce capul decat, eventual, numai pentru o aventura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul.

| Flaviucu a răspuns:

Corpul si cum gandeste.

| adrianagabriela a răspuns:

Unii sunt atrasi de fizicul fetei, dar altii sunt interesati de gandire, felul de a fi.

Întrebări similare