| Verno2020 a întrebat:

In cateva zile plec la Timisoara, o sa stau 1 saptamana acolo, si nu stiu ce o sa fac, nu prea am stat prin orase mari, acolo nu am nici un prieten si nu cunosc pe nimeni. Imi puteti spune ceva nust, un "mall", parc sau ceva unde sa imi mai fac prieteni, sau sa nu ma plictisesc. Sunt baiat si am 16 ani. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Nu cunosc Timișoara în amănunt, dar poți să faci ca în fiecare oraș mare. Vezi ce ai de vizitat în el. Sunt tot felul de reviste. Și mai sunt și tot felul de site-uri unde poți arunci o privire și să vezi care sunt atracțiile de pe acolo.

În principiu, ai putea să mergi singur, nu e nevoie musai de prieteni sau de cineva, ca să știi cum să te descurci acolo, mai ales că ce te interesează pe tine, e cum să pierzi timpul într-un mod plăcut.

Sigur că poți să mergi în parcurile de acolo, dar ai mai putea să mergi și la cinema, nu? Vezi dacă sunt muzee pe acolo. Mergi la cofetării sau la tot felul de bărulețe care te atrag, să bei sucuri și ceaiuri.

Plimbă-te. Ia un aparat de fotografiat după tine și vezi și tu cu ce colecție frumoasă de fotografii te întorci.

Ai putea să încerci să afli dacă în perioada cât stai tu acolo sunt niște concerte.

Și ca să nu te plictisești, eu recomand lectura : ) citești ce îți place, când vrei. Ia o cărțulie sau două cu tine.

Mai citești pe tren, mai citești când ajungi pe acolo și vrei să te relaxezi după un drum lung.

Succes și distracție plăcută.

| Verno2020 explică (pentru ceaiuldetei):

Mersi.

| ceaiuldetei a răspuns (pentru Verno2020):

Cu plăcere : )

2 răspunsuri: