| Cineva2424 a întrebat:

Salut, in clasa mea sunt niste copii destul de cocalari ca sa zic asa, si m-am pus destul de rau cu ei.Astazi, au inceput sa isi bata joc de mine si sa ma provoace, au facut asta cam toata pauza, si ora urmatoarea aveam fizica.In fine, de obicei la fizica nu facem nimic, stam degeaba, si se tot luau de mine, asa ca am inceput sa ii injur rau de tot(ei au tacut cat timp i-am injurat) si dupa ce am terminat, am aflat ca ma inregistrasera pe 3 telefoane diferite, si ma tot santajeaza ca pun inregistrarea pe grupul clasei(avem un grup al clasei, privat, unde este si diriginta noastra).Ce as putea sa fac in caz ca posteaza, majoritatea din clasa imi iau apararea mie, dar in inregistrarea aia am injurat cam urat.Nu mai puteam de nervi. Apropo sunt clasa a 7-a, deci daca afla diriga afla si mama etc.In concluzie, intrebarea este ce as putea face in caz ca posteaza inregistrarea sau ce as putea face sa nu ma mai santajeze.(Scuzati categoria, nu am stiut unde sa postez)

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Incearca sa gasesti un motiv pentru care sa ii poti santaja si tu pe ei. Nu cred ca e vreunul cheie de biserica totusi!

In plus, daca majoritatea colegilor tin cu tine, spune-le sa nu ii mai bage pe cocalarii aia in seama si sa ii lase asa numai grupusorul lor ca nu cred ca le va conveni la infinit sa ii urasca toti.

Ai putea vorbi cu colegii sa le inscenati si lor o intamplare in care sa ii prindeti si sa ii puteti santaja.

Spune-le celorlalti din clasa, celor care tin cu tine sa ii ziceti dirigintei ca e editat si te santajeaza pe degeaba.

Inventati si voi niste chestii despre ei sau chiar ati putea edita o inregistrare sau niste poze sau filme cu ei in care sa pice ei de prosti in fata dirigii sau pur si simplu sa para ca niste fraieri prin scoala.

Daca au note proaste incearca sa afli un numar de telefon al unui parinte de-al lor (te uiti prin agenda lor telefonica cand ai ocazia - poate la sport cand isi lasa lucrurile ) si spui ca ai nr respectivului parinte si ai de gand sa ii trimiti mesaj cu nu stiu ce nota de 4 sau alta nota minune.

Succes. Stiu ca astfel de specimene sunt oripilante, aveam si eu in generala. In liceu nu prea mai gasesti, cel putin daca te duci la un colegiu ca lumea, adica destul de bun nu la liceu viilor cu 4, 5 media de intrare. Oricum sper sa iti iasa. Si eu consider cocalarii astia niste. papitoi laughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vorbeşte cu dirigintele tău, cu părinţii şi luaţi măsuri, nu se poate!
Te pup!

| Urpaniel a răspuns:

Eşti femeie? Nu ai doi pumni? De ce nu-i foloseşti? Tot mai rataţi sunteţi.

| 2xxL a răspuns:

Arata-le ca nu iti pasa big grin

| AtateaConditii a răspuns:

Provoaca-i si tu si inregistreaza-i. Spui adevarul dirigintei, asa colegi handicapati am si eu ce sa faci cand dau de o veriga mai slaba imediat sar toti ca oile dar daca vine un umflat de 2 metri prost cazut din luna dar agresiv toata lumea il respecta.

| Sh4Dow a răspuns:

Daca nu va bateti nu rezolvati nimic rolling on the floor.