| BananaSuparata a întrebat:

Salut, in Cs 1.6 sau pe Steam nu imi merge microfonul...toate sunt ok, driveru este ok, microfonul bun la fel. Vreau sa mentionez ca am microfon incorporat direct in casti.Castile sunt noi, cumparate de astazi.Va rog o solutie ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| pufulete17 a răspuns:

Intri in cs si cauti la optiuni/setari si trebuie sa gasesti ori la audio ori la microphone ceva ce trebuie bifat sau setat...lasa un pm daca nu te descurci si iti explic mai pe indeletetongue

3 răspunsuri:
| matrix09 a răspuns:

Probabil trebuie sa faci niste setari pe PC ca daca nu ai setarile facute sigur ca nu poti sa folosesti microfonul...

| Laurentiu_Dnb_1982 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si eu joc pe un server de jb jb.freakz.ro daca am facut o greseala spunand numele server-lui im cer scuze.m-am dus la options/vocie si am gasit acolo volumul(ca sa reglezi cum sa se auda cum vborbesti tu o optiune :enable vocie this game si este bifata cred ca e bine, boost microphone gain si sub volumul(de reglat cum vb. tu scrie sub test microphone si daca dai pe el in loc de test microphone iti apare stop test microphone si imi doresc sa pot vb. la microfon ca sa fiu si eu simon. dati detalii la adresa:laurentiu_andrei68@yahoo.com daca vreti doar sa ma aveti in lista si nu aveti nici o solutie pentru. problema mea va dau IGNORE!

| BananaSuparata explică (pentru Laurentiu_Dnb_1982):

Mersi dar deja am aflat, era stricak jacku de la unitate