| kimanca a întrebat:

in iunie, imi placea de o fata si fara sa ma complic am mers direct la ea si i am spus ca vreau sa i spun ceva. s-a comportat ca o fitoasa si imi raspunde direct - minciuna- ca nu are internet. atunci m am hotarat ca nu are rost sa mai insist cu astfel de fata. dupa 2 saptamani, ea vb cu sora mea si o intreaba ce id am. mi a spus ca vrea sa vb si incepe cu scuzele... eu neavand prietena mi am dorit una si am iertat o. apoi am aflat ca e baptista (eu sunt ortodox) si este o fire tare inchisa in ciuda faptului ca e o fata tare tare cuminte si linistita. in ultimul timp am observat ca nu e asa de apropiata de mine ca si la inceput cand ma tot intreba ce cred despre ea. ii trimit emoticoane. ii spun ca e frumoasa si raspunde ceva de genu : "da...ms". desi ea tot vrea sa vb si ar vrea sa iesim in oras. CE INSEAMNA ASTA? ca ma place dar nu are incredere in mine sau ce sa >>>fac?

4 răspunsuri:
| Julieღ a răspuns:

Nu cred ca religia are un rol aici. cred ca e mai timida de fel si nu stie ce si cum sa faca. happy Incearca sa vorbesti cu ea, sa vada ca esti sincer si atunci cred ca va ceda incet-incet. succes!

| AlinaAlina001 a răspuns:

Hmm diferenta de religii nu este o problema neaparat, eu ca fata iti pot da cateva pareri. din cate am citit ce pot spune este ca nu e sigura pe sentimentele si faptele ei, si daca merge tot asa nu are rost sa te complici si sa treci mai departe daca lucrurile nu evolueaza :*

| bogdy2009 a răspuns:

Ca esti prost si-si bate joc de tinewinking

| iLuzye a răspuns:

Eu cred ca face pe interesanta, si tu de fiecare data ii musti momeala. happy