| xyzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Salut,in momentul de fata vorbesc cu o fata,in ultima vreme si-a restrans mult grupul de prieteni, acum are doar 3 prietene cu care sta,atat,si din cate am mai vorbit cu ea as putea spune ca e anxioasa,se streseaza din orice etc. Fata asta stie ca am placut-o, asta a fost acum 2 luni.Acum,am incercat sa o ajut cu niste sfaturi,dar mi-a zis ca apreciaza,dar sa incetez pentru ca se simte bine asa cum este,chiar daca isi face rau singura.Ce as mai putea sa ii zic, ai ce face persoanelor de genu'?

5 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea ca prieten dar sa nu o presezi.

| OldSoul a răspuns:

Fiecare persoana isi percepe viata intr-un mod diferit, si actioneaza ca atare, nu ai ce sa-i faci, nu poti schimba asta.
Si pana la urma nu vad care e problema, oricum in ziua de azi nu te poti baza pe nimeni, mai toti iti sunt alaturi doar cand au nevoie de tine...

| WaterDrop a răspuns:

Ai putea sa ii dai de inteles ca esti aproape de ea, dar nu intr-un mod sufocant. Daca chiar sufera de anxietate, ai putea sa ii oferi un lucru nou, socant, diferit, care sa o scoata din aceasta stare pentru ca daca doar o presezi cu banalitati nu vei reusi nimic in acest caz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O incurajare face foarte mult, spune-i ca tu crezi in ea, si ca se poate baza pe tine (daca se poate baza pe tine) si o sa o faci sa se simta mai bine happy

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Poate nu ii face bine sa stea in prezenta multor persoane fii tu langa ea si atat.