| Andrei75390 a întrebat:

Salut! In prezent sun la un liceu și mulți oameni zic că anii de liceu sunt cei mai tari ani din viață...dar la mine nu e așa.Colegii mei fac mișto de mine fără ca eu sa le fac ceva sau să le spun ceva.Iar acum câteva zile am făcut greșeala să ii spun unui prieten că vreau să dau la poliție, acesta a spus la toată clasa iar acum toți râd de mine că nu voi reuși.Lucrul ăsta m-a pus la pământ deoarece nu mai pot invăța, nu mă mai pot concentra și noaptea in loc să dorm mă gândesc că nu voi reuși. Aveți vreun sfat să-mi dați despre cum să nu se mai facă mișto de mine sau măcar să scap de gândurile astea pentru că nu mai pot.crying(((

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Ignora-i si gaseste-ti un prieten sau un grup de prieteni cu care sa iti petreci timpul. Daca ei sunt prost crescuti, ce pe poti face? Nu mai pune la suflet toate tampeniile, astea nu sunt probleme laughing) concentreaza-te pe a invata ca sa ajungi la politie si gata. De ce lasi sa te afecteze vorbele lor asa tare? Iti dau ei sa mananci? Te spala la fund? Nu!

| AdioTPU a răspuns:

In primul rand arată-le că nu-ți pasă, încearcă măcar să nu pari afectat în fața lor. Când vor vedea că ești indiferent, se vor satura sa te mai ironizeze. In al doilea rând nu mai spune nimănui planurile tale de viitor. Nu e benefic deoarece poți fi descurajat și luat în derâdere. Faptele să vorbească pentru tine, nu vorbele.