E greu sa primesti indiferenta acolo unde oferi iubire. Continua sa ii fi alaturi, sunt sigura ca poate intr-o zi o sa isi dea seama ca prietenul ei o iubeste.
Dc nu o ignori? stiu ca nu este o idee buna dar gadestete ca daca a vazut ca iti place de ea poate simte si ea ceva dar ii este rusine las-o putin nu o mai zapaci si incearca sa uiti putin sa fi mai calm mai linistit. bine vorbiti. iesiti prin oras. daca vrea si ea incearca sa ii fi un bun prieten si dupa aia un iubit, incearca sa fi langa ea mereu poate merge...
Nu crezi ca fata asta cam incearca sa te inebuneasca? Scuza-ma sincer ca ti-o spun, dar cam incearca sa profite de tine, vazand ca tot ii faci cadouri, o bagi in seama si chestii de astea. Zii in fata daca vrea sa fie cu tine, pentru ultima data, doar tu trebuie sa te consumi pentru o fata tot restul vieti.
Meriti ceva mai bun ca ea, o fata care chiar stie sa aprecieze ceea ce facio pentru ea.
Iarta-ma ca ti-am spus chestiile astea, dar priveste si tu mai bine, deschide ochii mai bine sa vezi ceea ce se intampla in jurul tau.
I-am zis tot ce este si tot ce cred. Ea a spus ca se gandeste. Ma rog. Ea e tinta mai multor barfe si, are si multi "pretendenti". Dar, in mine a vazut altceva. Sunt un prieten foarte bun si apropiat ei, stau langa ea si la necaz si la bucurie. Stiu ca imi bat capul cam mult. Dar doar de o zi, din nou m-a apucat acea... scanteie care nu ma lasa iarasi. Am ignorat-o, am bagat-o in seama, am vorbit cu ea, am lasat-o iar. M-am certat, m-am impacat. Chestia e ca, mergem si impreuna la liceu si imi pare rau. Chiar o iubesc. Am mai avut eu prietene, dar niciodata nu asa.
Am uitat sa mentionez ca si eu si prietenii mei cred ca ascunde ceva. Cei de la mine din clasa sunt ca niste "babe vorbarete", ce, putin imi pasa, dar ea, nu stiu, simt ca imi ascunde ceva, simt ca are sentimente pentru mine, dar nu stiu din nou.
Ori fata este genul mai ''misterioasa'' si se lasa mai greu. ori chiar nu vrea nimic de la tine, si atunci ar fi cazul sa o lasi in pace pentru ca poate fi mai rau.chiar sa nu te mai salute