| Claudiu_1763 a întrebat:

In speranta ca ma puteti ajuta, am facut acest topic. In primul rand, am 14 ani si ceva laughing, in 2 luni fac 15. Ma cam ingrijoreaza inaltimea mea. Nu sunt prea mic, am 1.74 m si 64 kg. Desi am in clasa colegi care au 1.80/ 1.84. Ma simt mic pe langa ei laughing. Sunt constient de faptul ca au o crestere mai rapida. Dar, stiti voi, ca si baiat, vreau sa fiu inalt, bine structurat, and so on. Deci cam cat voi creste. Tin sa mentionez ca Tata este binisor 1.82-1.83cm( si bunicul a fost inalt la randul lui) Sunt curios Daca imi voi depasii tatal, la fel cum tata l-a depasit pe tatal lui. Mama cam micuta 1.57, dar are o sora mai scunda ca ea 1.55. Baiatul surori mamei mele este si el inalt, 1.85cm. Deci, nu cred ca inaltimea mamei influenteaza asa de mult. Subliniez faptul ca sunt stangaci, lucru care am auzit ca stangacii se dezvolta putin mai greu :-s. Don`t blame on me. Asa am auzit.
Astept eventuale raspunsuri, de la cei care pot sa ma ajute, fara mistouri va rog frumos
PS: Imi cer scuze daca topicul meu este mai alan`dala asa, nu prea obisnuiesc sa scriu pe forumuri.
Astept Raspunsuri. Multumesc
Cu respect, Claudiu

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sincer nu prea am inteles care e intrebarealaughing. Iar referitor la crescut [caci la asta am inteles ca te refieri] nu-ti face griji! Mai ai timp sa te dezvolti. Uite sa-ti zic o povestioara poate te ajutahappy. Unchiul meu avea un coleg la liceu foarte scund, cel mai scund din clasa. Iar la reuniunea care o fi fost era cu un cap deasupra tuturor.happy Deci mai ai timp destul sa cresti, nu-ti face griji!tongue

| lyrics a răspuns:

Esti destul de inalt.
un 1. 74 e chiar ok.
totusi, pana la 18 ani tot cresti.
daca tot te ingrijoreaza, apuca-te de un sport.

| Shery a răspuns:

@ariana2601: Chiar a crezut ca are gigantism? laughing

| maissner a răspuns:

Baietii se dezvolta foarte mult la liceu. Fratele meu era printre cei mai pitici in clasa la el in generala si cand era pe clasa a 10a a crescut brus si a ajuns printre cei mai inalti. A cresut atat de repede incat i'au aparut vergeturi pe spate si mama a crezut ca sufera de gigantism, dar el de fapt doar era mare din gena. Deci stai linistit mai ai de crescutwinking

| Youmakemewannadie a răspuns:

Eu sunt fata, am 13 ani si am 1, 70 si nu ma plang... infine... mama are 1, 58 si tata are in jur de 1, 80. sper sa nu ajung cat el, totusi.

| Claudiu_1763 explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Chiar am sa tin cont despre seriozitatea celor de aici... Multumesc :*
One single question:
Deci "ramura' din care vine tata, este destul de inalta. as avea vreo sansa sa. l pot depasii pe tata?
Multumesc