Sincer nu prea am inteles care e intrebarea. Iar referitor la crescut [caci la asta am inteles ca te refieri] nu-ti face griji! Mai ai timp sa te dezvolti. Uite sa-ti zic o povestioara poate te ajuta. Unchiul meu avea un coleg la liceu foarte scund, cel mai scund din clasa. Iar la reuniunea care o fi fost era cu un cap deasupra tuturor. Deci mai ai timp destul sa cresti, nu-ti face griji!
Esti destul de inalt.
un 1. 74 e chiar ok.
totusi, pana la 18 ani tot cresti.
daca tot te ingrijoreaza, apuca-te de un sport.
Baietii se dezvolta foarte mult la liceu. Fratele meu era printre cei mai pitici in clasa la el in generala si cand era pe clasa a 10a a crescut brus si a ajuns printre cei mai inalti. A cresut atat de repede incat i'au aparut vergeturi pe spate si mama a crezut ca sufera de gigantism, dar el de fapt doar era mare din gena. Deci stai linistit mai ai de crescut
Eu sunt fata, am 13 ani si am 1, 70 si nu ma plang... infine... mama are 1, 58 si tata are in jur de 1, 80. sper sa nu ajung cat el, totusi.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Chiar am sa tin cont despre seriozitatea celor de aici... Multumesc :*
One single question:
Deci "ramura' din care vine tata, este destul de inalta. as avea vreo sansa sa. l pot depasii pe tata?
Multumesc
Andreiu201 întreabă: