| JustUnNamed a întrebat:

In toamna asta o sa fiu boboc. problema nu e asta. Problema este ca am fost repartizat la o scoala, dar vreau sa fiu la alta. Adica vroiam sa fiu la un liceu cu profil economic, si sunt la unul de filologie. Nu l-am scris la inceput pentru ca se considera ca am media mai mica, fara sa imi dau seama cat poate sa scada. si acum nu vreau sa raman la filologie, deoarece dau examen la engleza in toamna, iar daca ma transfer pe semstrul II dau diferentele la economic. Am fost la scoala si am facut o cerere speciala, si nu stiu daca in general se accepta.
PS: Ultima Medie de anul trecut:8, 35- economie, pana la 8, 13- comert. Anul asta 7, 28 economie, 4, 35 comert. si la comert mai sunt 3 locuri libere. iar media mea este de 7, 01. Oare pot sa intru? adica sa nu fie altii cu media mai mare si sa ma scoata d pe acel loc?

1 răspuns:
| denna_6865 a răspuns:

Normal ca poti sa intri.
daca vrei! du-te zilele la liceul unde ai vrut sa te duci... spune-le ca vrei sa fi la liceu acolo si daca poti sa dai acum niste examene ca sa poti intra...scria ceva de genul in admiterea mea de acum 4 ani. poti sa incerci asta.iar daca esti admis dupa aceea este mai usor. dupa aceea poti cerea transmiterea de la un liceu la altul